Όθων Παπαδόπουλος για Αλέξη Κούγια: «Δεν μου έκαναν τίποτα τα παιδιά του, σταματώ την αγωγή»
Ο Όθων Παπαδόπουλος εξήγησε σήμερα στο «Happy Day» τι γίνεται με τις αγωγές και τις μηνύσεις που εκκρεμούν εναντίον του Αλέξη Κούγια.
Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε πως τα παιδιά του Αλέξη Κούγια ήρθαν σε επαφή μαζί του και έτσι αποφάσισε να σταματήσει την αγωγή που είχε καταθέσει κατά του πατέρα τους, καθώς, όπως τόνισε, δεν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε με τον Χρίστο, αλλά ούτε και με τη Μάιρα.
Όθων Παπαδόπουλος: Περιουσιακό δικαίωμα για τις αγωγές εναντίον του Κούγια
«Για όσες μηνύσεις έχουν γίνει και εκκρεμούσαν ποινικά δικαστήρια, πρόκειται να υπάρξει η παύση της ποινικής δίωξης, λόγω θανάτου του κατηγορουμένου. Για όσες όμως αγωγές έχουν ασκηθεί και έχουν ως αντικείμενο αποζημίωση για ηθική βλάβη, εκεί έχουμε ένα περιουσιακό δικαίωμα.
»Για τις αγωγές που εκκρεμούν -και απ’ ό,τι μαθαίνω δεν είναι και λίγες- ουσιαστικά υπόλογοι είναι οι κληρονόμοι του εκλιπόντος. Είναι στην κρίση του καθενός που έχει ασκήσει αγωγή εάν θα εξακολουθήσει να προβάλλει αξιώσεις για αποζημίωση ή αν θα παραιτηθεί από αυτό το δικαίωμά του», είπε αρχικά ο Όθων Παπαδόπουλος.
«Γνωστοποίησα στα παιδιά του πως δεν έχω κάποια απαίτηση απέναντί τους. Οι διαφορές μου αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο τον πατέρα τους»
«Είναι πάνω από 10 τα άτομα που έχουν κινηθεί δικαστικά σε βάρος του Αλέξη Κούγια για δηλώσεις που έχει κάνει την τελευταία πενταετία της ζωής του. Μεταξύ των μηνυτών είμαι και εγώ. Είχα καταθέσει τρεις μηνύσεις και μία αγωγή. Οι μηνύσεις σταματούν λόγω του θανάτου του.
»Η αγωγή όμως κληρονομείται αναγκαστικά από τους κληρονόμους του, που είναι τα παιδιά του, από τα οποία είχα την προσέγγιση και άκουσα προσεκτικά αυτά που είχαν να μου πουν. Τα παιδιά δεν τα γνωρίζω, δεν μου έχουν κάνει τίποτα και τους γνωστοποίησα πως δεν έχω κάποια απαίτηση απέναντί τους. Οι διαφορές μου αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο τον πατέρα τους. Τους εκφράζω τα συλλυπητήριά μου», πρόσθεσε ο ίδιος.
πηγή: iefimerida.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Δανάη Μπάρκα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της: «Ξυπνάω και θέλω να γκρεμίσω το σπίτι»
Νέο story στο instagram από την Δανάη Μπάρκα, που ανακοίνωσε επίσημα πως είναι έγκυος, στο πρώτο παιδί της
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.