Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, θα σας δώσω λογαριασμό;»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Πασχάλης, σχολιάζοντας από το χρώμα των μαλλιών του μέχρι… τα τραγούδια του Α’ Ημιτελικού για τον Εθνικό Τελικό της Eurovision 2026.
Σε ερώτηση για τα σχόλια γύρω από το ότι βάφει τα μαλλιά του, απάντησε χωρίς περιστροφές: «Εγώ κάνω αυτό που θέλει ο κόσμος. Και αν τα βάφω, τι σας αφορά; Αν δεν σας αρέσει, απλώς μη σας αρέσει».
«Όταν γίνεσαι παππούς, νιώθεις ότι συμπληρώνεται η ευτυχία σου. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν ικανοποιώ κάθε επιθυμία των εγγονιών μου, μόνο ό,τι θεωρώ σωστό» σημείωσε.
«Ξεκάθαρη ταυτότητα του “Ferto”»
Αναφερόμενος στις 14 συμμετοχές, ξεχώρισε τον Ακύλας και το κομμάτι «Φέρτο», τονίζοντας πως ήταν η μόνη πρόταση που, κατά τη γνώμη του, είχε ξεκάθαρη ταυτότητα.
«Πιο πολύ μου άρεσε στην αρχική, απλή του εικόνα. Όταν τον είδαμε να χορεύει και να τραγουδά μπροστά σε ένα μικρόφωνο, ντυμένο στα μαύρα και με γυαλιά, με εντυπωσίασε περισσότερο απ’ ό,τι η εμφάνισή του στον Ημιτελικό. Αυτό ας το αξιολογήσει όπως θέλει ο Ευαγγελινός», σημείωσε.
Για το ίδιο το τραγούδι πρόσθεσε: «Το “Ferto” δεν είναι κάποια σπουδαία σύνθεση με αυστηρά μουσικά κριτήρια. Έχει όμως μια ιδέα, μια συγκεκριμένη πρόταση. Και ίσως ήταν η μοναδική από τα 14 τραγούδια που άκουσα που είχε κάτι να πει. Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν γνώριμα και συνηθισμένα, ενώ ορισμένα έμοιαζαν σαν να είχαν προκύψει από AI».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
GNTM: Η διαγωνιζόμενη που ξέσπασε σε κλάματα και το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα - «Θα μπορούσες να είσαι στην κατηγορία light plus size;»
Όταν της είπα ότι είναι light plus size σοκαρίστηκε λίγο, δεν είναι κακό, μην το παίρνουμε στραβά, σχολίασε η κριτής
Δύσκολες ώρες για τη Λαμιώτισσα Ασημίνα Ιγγλέζου
Ακρωτηριάστηκε σε 4 δάχτυλα μετά από σοβαρά κρυοπαγήματα στο Μακαλού
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Το θεατρικό εργαστήρι που άνοιξα παραδόξως πήγε καλά, δεν το περίμενα ούτε εγώ
Ο 43χρονος ηθοποιός έχει κυκλοφορήσει και ένα μουσικό δίσκο single με τίτλο «Η αγάπη μου ένα βράδυ», το οποίο κατάφερε να γίνει χρυσός
Χρήστος Μάστορας για Γιώργο Μαζωνάκη: «Είναι τεράστια η απώλειά του, δεν το έχω συνειδητοποιήσει»
Για την φιλία και την συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, μίλησε ο Χρήστος Μάστορας.
Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Είμαι ερωτευμένος, προς το παρόν δεν νομίζω να φάμε κουφέτα - Τι είπε για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Τον ξέρω από 16 χρονών, έχω μεγαλώσει μαζί του και ήταν φίλος μου, ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, είπε για τον θάνατο του τραγουδιστή.
Μαρία Μαζωνάκη: «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα - Εύχομαι να μην πόνεσε, δεν ηρεμώ τα βράδια»
«Νιώθω οργισμένη και θέλω να δικαιωθεί ο Γιώργος», πρόσθεσε η αδελφή του τραγουδιστή.