Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου λένε ”όταν πεθάνεις εσύ, ποιος θα το ανακοινώσει;”»
«Μου γράφουν “Χάρε, πάλι πήρες κάποιον”» ανέφερε ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει αναλάβει έναν άβολο και στενάχωρο ρόλο του έργο της ενημέρωσης των συναδέλφων του και του κοινού για τους θανάτους των ηθοποιών.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής (02.10.2026), απάντησε για τα μηνύματα που δέχεται στα social media.
Παρότι αυτό αποτελεί μέρος των καθηκόντων του ως προέδρου του ΤΑΣΕΗ, του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, υπάρχει κόσμος που τον έχει ταυτίσει με τον ρόλο του άγγελου κακών ειδήσεων.
«Άμα ανακοινώνω θανάτους, που το κάνω γιατί είμαι ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, μου γράφουν από κάτω “Χάρε, πάλι πήρες κάποιον”, σαν να είμαι εγώ ο προπονητής του Χάρου. Δηλαδή, αυτά είναι τόσο γελοία και αστεία που γελάω.
Πολλοί μου γράφουν από κάτω “Πότε θα έρθει και η δική σου σειρά, να δούμε ποιος θα πει για σένα” και τέτοια. Όταν θα έρθει η δική μου σειρά, κάποιος θα πει για μένα», είπε ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.
Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει σκεφτεί ποιος θα ανακοινώσει κάποια στιγμή τον δικό του θάνατο, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε με χαρακτηριστικό χιούμορ. «Πού να ξέρω ποιος θα είναι τότε πρόεδρος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ;».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αποκάλυψη για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ: Τα έσοδα δεν έφτασαν για να πληρωθεί η ίδια
Δεν πήγαν καλά τα οικονομικά της συναυλίας - Το κόστος παραγωγής εκτοξεύτηκε στα 9 εκατ. ευρώ - Μπήκαν μέσα ένα εκατ. ευρώ και η Βίσση δεν πληρώθηκε
Το σκάνδαλο που κλόνισε τους Μπέκαμ - Mια γυναίκα συντάραξε τον γάμο τους
Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που σημάδεψαν την προσωπική ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ καθώς οι ισχυρισμοί μιας πρώην συνεργάτιδάς του έφεραν τον διάσημο ποδοσφαιριστή και τη Βικτόρια στο επίκεντρο.
Θοδωρής Αθερίδης: «Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε ημέρα – Αν συνέχιζα το αλκοόλ, μπορεί να μην ζούσα σήμερα»
«Οι τελευταίες 40 ημέρες ήταν οι πιο ακραίες», πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Η Ιωάννα Τούνη απαντά σε όσους λένε ότι δεν δουλεύει: «Είμαι μαμά, έχω μία εταιρεία ρούχων, ασχολούμαι με το real estate και πλέον έχω μαγαζί στο Παρίσι»
«Μέσα σε όλα αυτά προσπαθώ να χωρέσω κάπως 8 ώρες ύπνου και ακόμη κι αν τα καταφέρω, το μυαλό μου πάντα υπεραναλύει και σκέφτεται κάτι από όλα αυτά τα πράγματα που έχω να κάνω και να φέρω σε βόλτα», πρόσθεσε η influencer
«Τρεις μέρες πριν πεθάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης, τον πήραν σηκωτό, σε κατάσταση σοκ από κλαμπ», είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δε θα ζούσε με τη ζωή που έκανε», ανέφερε ακόμα ο δημοσιογράφος