Το χειροφίλημα του Στράτου Τζώρτζογλου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε η μεγάλη συνάντηση
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της παρουσιάστριας με τους δύο να αποκαθιστούν στον τηλεοπτικό αέρα την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους
Με ένα χειροφίλημα από τον Στράτο Τζώρτζογλου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε η συνέντευξή του στο «Happy Day», με την παρουσιάστρια να χαρακτηρίζει τη συνάντησή τους «μεγάλη».
Το πρωί της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής με τους δύο να αποκαθιστούν στον τηλεοπτικό αέρα της παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους σχετικά με το ρεπορτάζ του «Happy Day» για τον χωρισμό του ηθοποιού με τη Σοφία Μαριόλα.
«Έγινε η μεγάλη συνάντηση, ήρθε η στιγμή. Επιτέλους, γλυκέ μου», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος της αντέτεινε ένα θερμό χειροφίλημα.
Δείτε το βίντεο
«Άσε τα χειροφιλήματα. Μην σε ψήνει έτσι», σχολίασε με χιούμορ από τα παρασκήνια ο Κώστας Φραγκολιάς. Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Χαίρομαι που είσαι εδώ, γιατί μπορεί να δημιουργήθηκε η εντύπωση στους τηλεθεατές ότι υπήρξε ρήξη μετά από μία ανακολουθία δηλώσεων».
Από τη μεριά του ο ηθοποιός απάντησε: «Καμία σχέση. Γνωριζόμαστε και εκτιμάμε ο ένας τον άλλο εδώ και πολλά χρόνια. Η εκπομπή σου με έχει βοηθήσει στο παρελθόν και νιώθω ευγνωμοσύνη για σένα. Όταν βρέθηκα στη Σκορδά, είπα εκ παραδρομής τη λέξη “βλακείες” και μπήκε το όνομά σου στο στόμα μου».
Ο Στράτος Τζώρτογλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με τη Σοφία Μαριόλα μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις 20 Ιανουαρίου στο «Buongiorno», αναφέροντας μεταξύ άλλων πως μένουν σε χωριστά σπίτια. Νωρίτερα, υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να μην είναι μαζί, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μεταφέρει σχετικό ρεπορτάζ.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κατερίνα Καινούργιου: «Ο άντρας μου θέλει από τώρα κι άλλο παιδί»
Η εξομολόγηση της παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής της
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Κεταμίνη φέρεται να του συνταγογραφούσε ο γιατρός του – Οι ομοιότητες με την υπόθεση Μάθιου Πέρι
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ, ο γιος της Σίντι Κρόφορντ είχε «συστηματικό πρόβλημα» με την κεταμίνη
Ντόλι Πάρτον: Σφοδρή δικαστική μάχη για την τεράστια αυτοκρατορία της – Απειλές και εκβιασμοί από τον ανιψιό της
Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της τραγουδίστριας και ανιψιός της κατηγορείται για «κλιμακούμενη εκστρατεία απειλών» με στόχο την περιουσία της - Το κρυφό ταξίδι στη Γερμανία
Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο ανιψιός του αείμνηστου καλλιτέχνη που κληρονόμησε το ταλέντο του στη μουσική
Ο Βασίλης Ζιώγας ερμήνευσε το «Ώρες Μικρές» και προκάλεσε συγκίνηση στους συγγενείς και τους θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη
GNTM: Η διαγωνιζόμενη που ξέσπασε σε κλάματα και το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα - «Θα μπορούσες να είσαι στην κατηγορία light plus size;»
Όταν της είπα ότι είναι light plus size σοκαρίστηκε λίγο, δεν είναι κακό, μην το παίρνουμε στραβά, σχολίασε η κριτής
Δύσκολες ώρες για τη Λαμιώτισσα Ασημίνα Ιγγλέζου
Ακρωτηριάστηκε σε 4 δάχτυλα μετά από σοβαρά κρυοπαγήματα στο Μακαλού