ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 9 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τρελό σκηνικό: Ο Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στην πίστα ενώ τον μιμούνταν ο Τάκης Ζαχαράτος -ΛΕΠΑ εις διπλούν

Τρελό σκηνικό: Ο Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στην πίστα ενώ τον μιμούνταν ο Τάκης Ζαχαράτος -ΛΕΠΑ εις διπλούν

Μια επική συνάντηση επί σκηνής είχαν ο Τάκης Ζαχαράτος μιμούμενος τον Λευτέρη Πανταζή με τον γνωστό τραγουδιστή, με αποτέλεσμα πολλοί να μπερδευτούν με το ποιος είναι ποιος.

Ο «ΛΕΠΑ» θέλησε να επισκεφθεί προ ημερών το NOX, όπου εμφανίζονται ο Τάκης Ζαχαράτος και η Έλενα Παπαρίζου κάθε Τετάρτη. Την στιγμή όμως που ο ταλαντούχος μίμος έκανε τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, ο Λευτέρης Πανταζής, σύμφωνα με το iefimerida.gr,  ανέβηκε στη σκηνή, με τους δύο καλλιτέχνες να τραγουδούν μαζί το «Ωραιότερο πλάσμα» και το κοινό να τους αποθεώνει.

Η σύμπραξη αυτή, έστω και για λίγα μόνο λεπτά, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Χάρη Σιανίδη, που βρισκόταν εκεί, να γράφει στα social «ΛΕΠΑ x 2».

Ακόμη και η κόρη του Πανταζή, Κόνι Μεταξά δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της από την ομοιότητά τους, γράφοντας: «Μα την Παναγία δεν σας ξεχωρίζω»

Κατερίνα Διδασκάλου: Αν γινόμουν μητέρα τώρα, θα ήμουν αλλιώτικη, θα πίεζα λιγότερο τα παιδιά μου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κατερίνα Διδασκάλου: Αν γινόμουν μητέρα τώρα, θα ήμουν αλλιώτικη, θα πίεζα λιγότερο τα παιδιά μου