Βαρύ πένθος για τον Κούλλη Νικολάου: «Στο καλό, αδελφέ μου Νίκο…»
Δύσκολες ώρες περνάνε ο Κούλλης Νικολάου και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από την ζωή ο αδελφός του, Νίκος.
Ο επιτυχημένος ηθοποιός και παραγωγός, δημοσιοποίησε το δυσάρεστο νέο, μέσα από μία βαθιά συγκινητική ανάρτηση που πραγματοποίησε στο προφίλ του στο Facebook, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου.
Στο post με το οποίο αποχαιρέτησε δημόσια τον μεγαλύτερο αδελφό του, ο Κούλλης Νικολάου έγραψε: «Νίκο μου αδελφέ μου! Από μια χαραμάδα της μνήμης κοιτάζω πίσω στα χρόνια εκείνα, στο σπίτι μας στη Λάγια.
Μωρό εγώ, έφηβος εσύ, ο μεγάλος απ’ τ’ αδέλφια. Σε βλέπω ζωντανό να φέρνεις με τον Βόξολ την Κοστάντια σου. Φορούσατε το ίδιο κρεμ τζιν – σαν να είχατε συνεννοηθεί με τον χρόνο.
Σε βλέπω, αδελφέ, κάθε Σάββατο να μας παίρνεις για να δουλέψουμε στην οικοδομή, να μας μαθαίνεις τη ζωή με τα χέρια, χωρίς λόγια πολλά. Κι ύστερα, στη Λακατάμια πια, σε βλέπω στη βεράντα, με την κόρη σου τη Μαρία, από τα πρώτα εγγόνια του πατέρα μας, και αργότερα με τη Γιώτα μας.
Σε βλέπω ζωντανό, αδελφέ, με την περηφάνια που σε χαρακτήριζε και τη σιωπηλή δύναμη που δεν ζητούσε αναγνώριση. Και ξαφνικά φεύγεις… έτσι απλά, για να φύγεις πρώτος από τα δέκα αδέλφια.
Στο καλό, αδερφέ μου. Στο καλό. Δεν είναι κάτι που μπορώ εύκολα να καταλάβω, μα έφυγες – γιατί έτσι είναι η ζωή: σύντομη, απρόβλεπτη, αδυσώπητα αληθινή. Στον Παράδεισο, αδελφέ, εκεί να βρεις τη μανούλα σου και να βρεις και τον πατέρα μας. Και μαζί να κοιτάτε πάντα κάτω, να μας φυλάτε. Δώσ’ τους ένα χάδι κι από μένα. Στο καλό, αδελφέ μου Νίκο».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οι τηλεθεάσεις από την πρωινή ζώνη έως τη μυθοπλασία: Ριφιφί, Μπαμπάδες και GNTM
Όλοι με άριστα το... 12% στην πρωινή ζώνη - Σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από την πρεμιέρα, όμως μπορείς να καταγράψεις μία πρώτη τάση, η οποία σε σύγκριση με τις επόμενες ημέρες κάτι δείχνει
Κατερίνα Καινούργιου: «Ο άντρας μου θέλει από τώρα κι άλλο παιδί»
Η εξομολόγηση της παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής της
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Κεταμίνη φέρεται να του συνταγογραφούσε ο γιατρός του – Οι ομοιότητες με την υπόθεση Μάθιου Πέρι
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ, ο γιος της Σίντι Κρόφορντ είχε «συστηματικό πρόβλημα» με την κεταμίνη
Ντόλι Πάρτον: Σφοδρή δικαστική μάχη για την τεράστια αυτοκρατορία της – Απειλές και εκβιασμοί από τον ανιψιό της
Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της τραγουδίστριας και ανιψιός της κατηγορείται για «κλιμακούμενη εκστρατεία απειλών» με στόχο την περιουσία της - Το κρυφό ταξίδι στη Γερμανία
Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο ανιψιός του αείμνηστου καλλιτέχνη που κληρονόμησε το ταλέντο του στη μουσική
Ο Βασίλης Ζιώγας ερμήνευσε το «Ώρες Μικρές» και προκάλεσε συγκίνηση στους συγγενείς και τους θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη
GNTM: Η διαγωνιζόμενη που ξέσπασε σε κλάματα και το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα - «Θα μπορούσες να είσαι στην κατηγορία light plus size;»
Όταν της είπα ότι είναι light plus size σοκαρίστηκε λίγο, δεν είναι κακό, μην το παίρνουμε στραβά, σχολίασε η κριτής