Βασίλης Μπισμπίκης: «Ήθελα να έχω μια φωλιά, που να αράζουμε με τη Δέσποινα Βανδή, χειμώνα, καλοκαίρι»
«Η Κρήτη είναι το καταφύγιό μου, νιώθω ότι η ψυχή μου ανήκει εδώ», εξομολογήθηκε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός.
Για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Κρήτη μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης και εξήγησε ότι επέλεξε ο εν λόγω τόπος να είναι εκείνος που θα στεγάσει τον έρωτά του με τη Δέσποινα Βανδή.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο κανάλι «Κρήτη TV» και οι δηλώσεις του μεταδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης (04.12.2025) μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέφερε ότι στην Κρήτη θα ήθελε εκτός από το να ζει με τη Δέσποινα Βανδή, να κάνει και θέατρο, αναβιώνοντας το παλιό μπουλούκι.
«Την Κρήτη την αγαπάω πολύ, είμαι ερωτευμένος με την Κρήτη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι το καταφύγιό μου, νιώθω ότι η ψυχή μου ανήκει εδώ», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε στη συνέχεια: «Νιώθω σαν να έχω γεννηθεί εδώ. Οπότε, για μένα είναι μεγάλη ευτυχία κάθε φορά που επιστρέφω σε αυτόν τον τόπο. Ήθελα να έχω έναν χώρο εδώ, μια φωλιά, που να έρχομαι μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και να αράζουμε χειμώνα, καλοκαίρι.
Θα προσπαθούσα να κάνω θέατρο και στην Κρήτη. Θα προσπαθούσα να κάνω μία ομάδα με ανθρώπους, που θα μπορούσαμε να κάνουμε περιοδείες, να αναβιώσουμε το παλιό μπουλούκι, να κάνουμε παραστάσεις σε χωριά. Αυτό είναι ένα από τα όνειρά μου, θα ήθελα πολύ να το κάνω».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Έτσι είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας του ελληνικού κινηματογράφου - Η ζωή του έγινε ταινία, «όταν με φωνάζουν στον δρόμο ντρέπομαι»
Ο Βασίλης Καΐλας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ευρύτερα γνωστός ως το «παιδί-θαύμα» του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.