ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»

Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»

«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σάλος έχει ξεσπάσει με την απόφαση του Χρήστου Μάστορα να τραγουδήσει σε συναυλία – προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα, στην Χειμάρρα.

Αφού τα social media πήραν «φωτιά» με την εμφάνισή του στην εκδήλωση για τον Έντι Ράμα, ο Χρήστος Μάστορας έκανε ανάρτηση στα social media αναφέροντας πως δεν τον ενημέρωσαν ότι η συναυλία είχε πολιτικό κίνητρο, θέλοντας έτσι να καθησυχάσει τους Βορειοηπειρώτες με τους οποίους ο πρωθυπουργός της Αλβανίας είναι σε ανοιχτή κόντρα (ειδικά μετά την σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη).

Το γεγονός όμως πως ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, χαιρέτισε την έναρξη της εκδήλωσης αλλά και τόσο διάστημα προωθούσε στα social media την συναυλία, δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα για την αξιοπιστία όσων ανέφερε ο τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως δέχθηκε πολλές πιέσεις για να τραγουδήσει στην συναυλία και εν τέλει το αποφάσισε με τον όρο η αμοιβή του να πάει στην “Εστία Δρόπολης” η οποία βοηθά το νοσοκομείο Παίδων Τιράνων, όπου ο ίδιος νοσηλεύτηκε όταν ήταν μικρός.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

«Τραγουδάω γιατί είναι το μόνο που ξέρω και μπορώ να κάνω για να προσφέρω έστω και λίγο στους συνανθρώπους μου. Για να απαλύνω τις πληγές του κόσμου, να τον συντροφεύω στα καλά και στα δύσκολα και για να νιώθω ότι ανήκω.

Μετά από πίεση και εγγυήσεις δέχτηκα να παίξω για το άνοιγμα της καλοκαιρινής σεζόν της Χειμάρρας με την προϋπόθεση ότι η αμοιβή μου θα πάει στην Εστία Δρόπολης που το έργο της είναι τεράστιο και συγκινητικό και στο νοσοκομείο Παίδων Τιράνων όπου και νοσηλεύτηκα όταν ήμουν 18 μηνών και οι γιατροί εκεί πάλεψαν με ζήλο να μου σώσουν τη ζωή», είπε αρχικά.

«Μετά λύπης διαπίστωσα ότι οι εγγυήσεις ότι δεν υπάρχει πολιτικό κίνητρο ήταν δολώματα στα οποία σαν χάνος τσίμπησα. Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε τελικά και πιστεύω πέρασε καλά χθες γιατί έδωσα ότι είχα πάνω στη σκηνή και την Εστία Δρόπολης που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει ψυχολογικά και έμπρακτα με την παρουσία της.

Μάλλον είναι η πρώτη και η τελευταία συναυλία μου επάνω. Το “διαίρει και βασίλευε” το πιο διαχρονικό hit όλων των εποχών», κατέληξε ο Χρήστος Μάστορας.

Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν