Ζαφείρης Μελάς: Ο Οικονομόπουλος δεν είναι λαϊκός, δεν μπορεί να πει ζεϊμπέκικο, όπως το αποδίδω εγώ
«Τον ίδιο κόσμο που βλέπεις σε μένα, βλέπεις στην Πάολα και στη Βίσση. Έχει αλλάξει ο κόσμος και η διασκέδαση, δεν υπάρχει η παλιά μαγκιά», πρόσθεσε.
«Τον ίδιο κόσμο που βλέπεις σε μένα, βλέπεις στην Πάολα και στη Βίσση. Έχει αλλάξει ο κόσμος και η διασκέδαση, δεν υπάρχει η παλιά μαγκιά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζαφείρης Μελάς σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» και στον Νίκο Σεϊδαρίδη το πρωί της Παρασκευής (04.07.2025). Μάλιστα, ο Ζαφείρης Μελάς αναφέρθηκε στο λαϊκό τραγούδι και σχολίασε τη φωνή του Νίκου Οικονομόπουλου.
«Δεν θα έλεγα πως περνάει κρίση το λαϊκό τραγούδι, βλέπω στα social media παιδάκια να τραγουδάνε λαϊκά. Πάει μπροστά το λαϊκό, είναι η ρίζα μας. Πήγα σε δύο σχήματα, δεν ήταν διασκέδαση αυτό που είδα. Έχει αλλάξει ο κόσμος και η διασκέδαση, δεν υπάρχει η παλιά μαγκιά. Τον ίδιο κόσμο που βλέπεις σε μένα, βλέπεις στην Πάολα και στη Βίσση», ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης.
«Είναι ακριβή η διασκέδαση στα μπουζούκια. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός τραγουδιστής, αλλά δεν τον θεωρώ λαϊκό. Δεν μπορεί να πει ένα ζεϊμπέκικο που έλεγε ο Καζαντζίδης, ο Διονυσίου. Δεν μπορούν αυτά τα παιδιά να το αποδώσουν, όπως το αποδίδω εγώ», πρόσθεσε ο Ζαφείρης Μελάς.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Δανάη Μπάρκα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της: «Ξυπνάω και θέλω να γκρεμίσω το σπίτι»
Νέο story στο instagram από την Δανάη Μπάρκα, που ανακοίνωσε επίσημα πως είναι έγκυος, στο πρώτο παιδί της
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.