ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 0 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Master Chef: Ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης θα κρίνει τους παίκτες

Master Chef: Ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης θα κρίνει τους παίκτες

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, θα έχει έναν ρόλο-έκπληξη στο επόμενο επεισόδιο του «MasterChef».

Σύμφωνα με το τρέιλερ, οι παίκτες θα φιλοξενηθούν και θα μαγειρέψουν ελληνικές γεύσεις στην αμερικανική πρεσβεία και θα κριθούν από τους σεφ και τον Τζορτζ Τσούνη.

Δείτε το τρέιλερ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πολιτικό πρόσωπο στον διαγωνισμό μαγειρικής, αφού στο παρελθόν έχουν κρίνει τους παίκτες ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

πηγή: protothema.gr

Καινούργιου για Χρηστίδου: Όταν είσαι μάνα και εκτίθεσαι στα media, καλό είναι να προστατεύεις τη δημόσια ζωή σου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Καινούργιου για Χρηστίδου: Όταν είσαι μάνα και εκτίθεσαι στα media, καλό είναι να προστατεύεις τη δημόσια ζωή σου