Η Αναστασία Γιάμαλη για τη ρεπόρτερ του OPEN που γελούσε στις φωτιές: Όλοι να έχουμε δικαίωμα στο λάθος
Η δημοσιογράφος προέτρεψε τους followers της να μη δικάσουν ελαφρά τη καρδία τη ρεπόρτερ
Τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό, καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με πύρινους εφιάλτες, λόγω των ισχυρών ανέμων και των υψηλών θερμοκρασιών. Η Αναστασία Γιάμαλη παρόλο που αυτό το διάστημα ξεκουράζεται από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις παρακολουθεί συνεχώς την επικαιρότητα.
Πρόσφατα, συνέβη ένα περιστατικό με μία ρεπόρτερ του OPEN, η οποία ενώ μετέδιδε ρεπορτάζ για τη φωτιά στα Μέγαρα, εμφανίζεται να γελάει νευρικά στον «αέρα». Η στάση της προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις στα social media, ενώ η Αναστασία Γιάμαλη που παρακολούθησε τι συνέβη αποφάσισε να εκφράσει δημοσίως τη γνώμη της δημοσίως.
Έτσι τη Δευτέρα (03.08.2026) η έμπειρη δημοσιογράφος του MEGA έκανε μία ανάρτηση, εξηγώντας ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος.
«Μια νεαρή συναδέλφισσα ρεπόρτερ έγινε βάιραλ γιατί στην ανταπόκριση από το πεδίο της πυρκαγιάς γελούσε νευρικά.
Το πιο απλό, το πιο εύκολο είναι να δικάσουμε ελαφρά τη καρδία τη νεαρή ρεπόρτερ για την “ελαφρότητα” της κατά την κάλυψη ενός τόσο σοβαρού θέματος.
Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, μπορεί στην ένταση της στιγμής και στον εκνευρισμό να συνέβη σε σημείο μη ορατό σε εμάς τους τηλεθεατές κάτι που της προκάλεσε αυτή τη νευρική αντίδραση που δεν μπορούσε να περιορίσει εκείνη την ώρα.
Οι ρεπόρτερ που καλύπτουν τις πυρκαγιές τέτοιες μέρες – ιδίως οι πιο άπειροι – είναι εξαντλημένοι και πιεσμένοι, καλούνται να διαχειριστούν και τον τηλεοπτικό αέρα, και μια ακραία κι επικίνδυνη κατάσταση, και τον/την οπερατέρ που πρέπει να κατευθύνουν και βέβαια το κοντρόλ με το οποίο συνομιλούν και παίρνουν οδηγίες.
Ας μην είμαστε τόσο εύκολοι/ εύκολες στο να καταδικάσουμε την άστοχη αντίδραση της συναδέλφισσας. Όλοι και όλες πρέπει να έχουμε δικαίωμα και στο λάθος», έγραψε η Αναστασία Γιάμαλη για τη ρεπόρτερ του OPEN που έγινε viral και η αντίδρασή της προκάλεσε διάφορα σχόλια.
Το συμβάν με τη ρεπόρτερ του OPEN
Όλα έγιναν σε εξέλιξη μία live μετάδοση του OPEN για τις πυρκαγιές που σαρώνει τις τελευταίες ημέρες πολλές περιοχές της χώρας και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις οι συνέπειες είναι ολέθριες για ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Μία νεαρή ρεπόρτερ, η Μαρία Σιαμπάνου, την ώρα που μετέδιδε το ρεπορτάζ για τη φωτιά στα Μέγαρα εμφανίζεται να γελάει και να την πιάνει νευρικό γέλιο.
@krekre951 #fire #attiki #open #fotia ♬ πρωτότυπος ήχος - krbek
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιώργος Πατούλης και Αναστασία Γιάμαλη σε διάλογο με φωνές: «Είχατε κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ» – «Είστε προκλητικός και απαράδεκτος»
«Δεν ακούτε και δεν θέλετε να καταλάβετε, επειδή είστε στον ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Γιάννης Αλαφούζος: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Nova
Οι συζητήσεις του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, με τη NOVA βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει με το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 στις 21 Σεπτεμβρίου – Αυτή είναι η νέα του ομάδα
Η ανακοίνωση του σταθμού...
Η Σοφία Ρομπόλη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με το «Να περνάς» στη νοηματική - Δείτε το συγκινητικό βίντεο
Ντυμένη στα μαύρα και με κάθε προσοχή μετέδωσε στη νοηματική το ρεφρέν του «Να περνάς» ενώ στο τέλος χαμήλωσε ταπεινά το κεφάλι της.
«Κλείδωσε» η επιστροφή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1
Πήρε επίσημα το χρίσμα για το πρωινό του Σαββατοκύριακου.
"Unabomber": Η νέα ταινία του Netflix για τον Τεντ Καζίνσκι - Δείτε το τρέιλερ
Μετράμε αντίστροφα για την ταινία "Unabomber", που θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix.