Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε απολογισμό για τη φετινή Eurovision: Είμαι ευγνώμων για το ταξίδι που ζήσαμε
«Η φετινή διαδρομή της ελληνικής αποστολής ήταν ένα ταξίδι γεμάτο δημιουργία, συγκίνηση και αληθινή ενέργεια», σημείωσε ακόμα.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της Eurovision που έγινε το Σάββατο (16.05.2026). Έκανε τον απολογισμό του και αναφέρθηκε και στον Akyla.
Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις έντονες στιγμές που βίωσε στη Βιέννη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής αποστολής στη Eurovision έγραψε στο Instagram τα όσα αισθάνεται μετά από αυτή την εμπειρία. Παράλληλα, ο Φωκάς Ευαγγελινός αναφέρθηκε τόσο στον Akyla όσο και στην υπόλοιπη ομάδα του.
«Η φετινή διαδρομή της ελληνικής αποστολής ήταν ένα ταξίδι γεμάτο δημιουργία, συγκίνηση και αληθινή ενέργεια. Μαζί με τον Αkyla και τους συνεργάτες μας παρουσιάσαμε ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ γιατί εκφράζει κάτι ουσιαστικό από την σημερινή γενιά – μια γενιά που εξελίσσεται, τολμά και αναζητά τον δικό της τρόπο να επικοινωνήσει με τον κόσμο.
Μέσα από αυτή τη συνεργασία ένιωσα ξανά τη δύναμη των νέων ανθρώπων, παιδιών που δημιουργούν με ελευθερία, προσωπικότητα και αλήθεια.
Αυτό που κρατώ περισσότερο από την φετινή ελληνική συμμετοχή είναι το ήθος και ο χαρακτήρας της ομάδας που όχι μόνο στάθηκε με αξιοπρέπεια, σεβασμό και αφοσίωση μέχρι το τέλος αλλά επέδειξε ότι η ανθρωπιά, η αγάπη και η ποιότητα ψυχής έχουν πάντα την μεγαλύτερη αξία!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Είμαι ευγνώμων για το ταξίδι που ζήσαμε όλοι μαζί», έγραψε ο Φωκάς Ευαγγελινός στην ανάρτησή του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φαίη Σκορδά: Έρχεται το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «For you»
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της.
Αθλητικές μεταδόσεις με Μαρσέιγ – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Μπόρατς και Ρεν – ΟΦΗ
Τα αθλητικά γεγονότα της ημέρας (15.10.2026) που έχουν τηλεοπτική μετάδοση.
Αυτή είναι η επισκεψιμότητα του LamiaReport για τον μήνα Σεπτέμβριο
Το Φθινόπωρο μπήκε ακόμη πιο δυναμικά για το LamiaReport - Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Narnia: The Magician’s Nephew» με τους Ντάνιελ Κρεγκ και Μέριλ Στριπ
Το φιλμ αποτελεί την επιστροφή της Γκέργουιγκ στη μεγάλη οθόνη μετά το μπλοκμπάστερ «Barbie».
To Netflix απέκτησε τα δικαιώματα του Μουντιάλ 2030 για την Ισπανία και την Ανδόρα
Η δημοφιλής πλατφόρμα μπαίνει δυναμικά και στον κόσμο του ποδοσφαίρου.
The Voice: Η συγκινητική ιστορία του πατέρα που μεγαλώνει μόνος του τρεις κόρες - «Ευχόμαστε η μαμά μας να είναι υπερήφανη για εμάς»
Ο Πάνος Μουζουράκης πέρασε τον 45χρονο Δήμο Ζορμπά τελευταία στιγμή.