Στο Πάρα Πέντε: Το Twitter αποθέωσε την επιστροφή της σειράς – «20 χρόνια μετά γράφει ακόμη ιστορία»
«Οι πιθανότητες να μην κλάψουμε σήμερα πόσες είναι;», αναφέρει ένα σχόλιο
Η επιστροφή του «Πάρα Πέντε» είναι γεγονός και στο MEGA παρουσιάζεται η ιστορία μίας σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες από τους τηλεθεατές. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η τηλεοπτική του παρέα επέστρεψαν για ένα και μοναδικό επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις.
Από τα πρώτα λεπτά της προβολής του reunion του «Πάρα Πέντε» στο MEGA το Twitter, σύμφωνα με το newsit.gr, πήρε φωτιά και αποθέωσε το αγαπημένο σίριαλ και τους ταλαντούχους πρωταγωνιστές της.
«Αρχές των 00’s, φοιτητές στην Αθήνα. Κάθε Δευτέρα, μάζωξη της παρέας σε σπίτι με σουβλάκια, πίτσες. Η σειρά σημάδεψε την κοινωνία, στέλνοντας το μήνυμα: “το καλό στο τέλος, πάντα νικάει το κακό”. 20 χρόνια μετά γράφει ακόμη ιστορία», έγραψε κάποιος χρήστης του Twitter.
Αρχές των 00’s, φοιτητές στην Αθήνα.
Κάθε Δευτέρα, μάζωξη της παρέας σε σπίτι με σουβλάκια, πίτσες κλπ
Η σειρά σημάδεψε την κοινωνία, στέλνοντας το μήνυμα: «το καλό στο τέλος, πάντα νικάει το κακό»…
20 χρόνια μετά γράφει ακόμη ιστορία! #stoparapente pic.twitter.com/esrFgHv5nQ
— Ιάκωβος_Ι. (@iakovosCy) December 23, 2025
«Είναι τόσο συγκινητικό που επέστρεψαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να θυμηθούν ξανά όλα όσα έζησαν. Μια ολόκληρη εποχή που από τότε έχει αλλάξει άρδην. Εκείνοι άλλαξαν, εμείς κι αν αλλάξαμε…αλλά το Παρά 5 αιώνια λατρεία που προσφέρει comfort», έγραψε κάποιος άλλος.
Είναι τόσο συγκινητικό που επέστρεψαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να θυμηθούν ξανά όλα όσα έζησαν. Μια ολόκληρη εποχή που από τότε έχει αλλάξει άρδην. Εκείνοι άλλαξαν, εμείς κι αν αλλάξαμε...αλλά το Παρά 5 αιώνια λατρεία που προσφέρει comfort. #StoParaPente20 #StoParaPente pic.twitter.com/YDlnHCB0tQ
— Δημήτρης Πλ... (@tzimispla) December 23, 2025
«Οι πιθανότητες να μην κλάψουμε σήμερα πόσες είναι;», έγραψε κάποιος άλλος.
Οι πιθανότητες να μην κλάψουμε σήμερα πόσες είναι; #stoparapente pic.twitter.com/jzJznOtbJT
— Noje 🌈 (@Noje15481261) December 23, 2025
«Στην αρχή πίστευα ότι θα κερδίσω το θάνατο. Μα δεν τον κέρδισε ποτέ κανείς. Το θέμα είναι όμως να κερδίσεις τη ζωή.
Η γιαγιά Σοφία λείπει απόψε αλλά μας έμαθε τόσα πολλά», ανέφερε κάποιος άλλος χρήστης του Twitter.
Στην αρχή πιστευα ότι θα κερδίσω το θάνατο. Μα δεν τον κέρδισε ποτε κανείς. Το θέμα είναι όμως να κερδίσεις τη ζωή.
Η γιαγιά Σοφία λείπει απόψε αλλά μας έμαθε τόσα πολλά ❤#stoparapente20 #stoparapente pic.twitter.com/APQRLm7yvr— Ειρήνη A🍉 (@blublu21_) December 23, 2025
«Τι κάνανε Θεέ μου τότε, τι γυρίσματα, τι πράγματα», είπε κάποιος άλλος.
ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ #StoParaPente20 #StoParaPente
— anny 🪸 (@ceylinsanna) December 23, 2025
«20 χρόνια μετά… Τι συγκινητικό παιδιά μετά από 20 χρόνια που σας ξανά βλέπουμε. Μας λείψατε τι γέλιο τι κλάμα έχουμε ρίξει μαζί σας η καλύτερη σειρά που έπαιξε ποτέ. Σας βλέπω ξανά και ξανά και δεν βαριέμαι κανένα επεισόδιο», ανέφερε κάποιος άλλος.
20 χρόνια μετά...
Τι συγκινητικό παιδιά μετά από 20 χρόνια που σας ξανά βλέπουμε..Μας λείψατε τι γέλιο τι κλάμα έχουμε ρίξει μαζί σας η καλύτερη σειρά που έπαιξε ποτέ .Σας βλέπω ξανά και ξανά και δεν βαριέμαι κανένα επεισόδιο #StoParaPente20 #stoparapente #mega pic.twitter.com/6mmiQQkrz4— Soula❣️❣️❣️ (@Soula_Evosmos) December 23, 2025
«Νομίζω ότι ξεκίνησε από την ανάγκη μου να φτιάξω μία παρέα επειδή πραγματικά είχα μία μοναχική εφηβεία και ήθελα να φτιάξω μία παρέα, αυτή την εφηβεία που δεν έζησα να τη δημιουργήσω στο χαρτί και ξεκίνησε με την ανάγκη να κάνω μία σειρά που να κάνει τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους να αισθάνονται λιγότερο μόνοι τους και κάποιους άλλους να τους μαζέψει σε παρέες.
Και αυτό που με συγκινεί πολύ είναι ότι σήμερα έχω πάρει πολλά μηνύματα από ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να μαζευτούνε παρέες-παρέες και να το δούνε όλοι μαζί. Είναι φοβερό ότι 20 χρόνια μετά ξαναγίνεται αυτό το οποίο ήθελα να γίνει και τότε», δήλωσε νωρίτερα ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη σειρά στο «Πάρα Πέντε».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Χάρι Πότερ: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της σειράς
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων στο HBO.
Νίκος Χατζηνικολάου και Σία Κοσιώνη κάνουν πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Οι δύο παρουσιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.
Αθωώθηκε ο σύζυγος της γνωστής δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο - «Το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία», τι κατέθεσε εκείνη
Αθώο έκρινε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον σύζυγο γνωστής δημοσιογράφου-παρουσιάστριας για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο που καταγγέλθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και τον οδήγησε αυτεπαγγέλτως στο εδώλιο.
Ο Παναγιώτης Στάθης κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 18:00, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤnews
Θα παρουσιάζει καθημερινά στην ΕΡΤ την επικαιρότητα και όλες τις σημαντικές ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό
Πρεμιέρα στην «Κοινωνία Ώρα Mega» με Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο ως... σούπερ ήρωες
Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης έγιναν σούπερ ήρωες και έφτασαν μέχρι το στούντιο της «Κοινωνίας Ώρα MEGA».
Αθλητικές μεταδόσεις με Ελλάδα – Ισπανία και Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
Τα αθλητικά γεγονότα της ημέρας (31.08.2026) που έχουν τηλεοπτική μετάδοση.