Eurobank | Στη διεθνή κατάταξη του TIME ως κορυφαία επιχείρηση σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης για το 2025
Διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου:
Μία θέση μεταξύ των 500 κορυφαίων επιχειρήσεων του κόσμου που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης εξασφάλισε η Eurobank, μέσω της συμμετοχής της στη διεθνή λίστα “World’ s Best Companies in Sustainable Growth 2025” του περιοδικού TIME.
Η Τράπεζα κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των τριών, συνολικά, ελληνικών επιχειρήσεων που συμπεριλήφθηκαν στη συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση, αλλά και τη δέσμευσή της στη διαρκή υιοθέτηση των βέλτιστων βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών.
Η λίστα World’s Best Companies in Sustainable Growth 2025 που επιμελήθηκε το TIME, σε συνεργασία με τη Statista, τη διεθνούς εμβέλειας πλατφόρμα συλλογής δεδομένων, βασίστηκε σε μία νέα μεθοδολογία. Βάσει αυτής μπόρεσαν να εντοπιστούν και να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις εκείνες, από όλο τον κόσμο, που επιδεικνύουν, ταυτόχρονα, εξαιρετικές οικονομικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις.
Η αξιολόγηση προέκυψε μέσα από σειρά κριτηρίων λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία αύξησης εσόδων, δείκτες χρηματοοικονομικής σταθερότητας, καθώς και δεδομένα περιβαλλοντικής επίδρασης.
Η ένταξη της Eurobank στις 500 επιχειρήσεις του κόσμου με τις κορυφαίες επιδόσεις στη βιώσιμη ανάπτυξη, αποτελεί σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής της Eurobank για την υιοθέτηση και προώθηση βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών και ενισχύει τη θέση της Τράπεζας ως πρωτοπόρου στην υπεύθυνη τραπεζική αναδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη πρόοδό της στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.
Η Τράπεζα, άλλωστε, διακρίνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια σε διεθνούς κύρους αξιολογήσεις Βιωσιμότητας εξ’ αιτίας της συνεχούς βελτίωσης των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διοικητικών επιδόσεών της αλλά και της αναβάθμισης των σχετικών γνωστοποιήσεων της.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες