Η αμόλυβδη «πετάει» πάνω από τα 2 ευρώ – Μεγαλύτερη ακρίβεια στα νησιά
Μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι σε ισχύ η κρατική επιδότηση και η έκπτωση που παρέχουν τα διυλιστήρια
Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο βρέθηκε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης πανελλαδικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Καυσίμων που αποτυπώνουν την επίδραση στην εγχώρια αγορά από το πρόσφατο ράλι των διεθνών τιμών του πετρελαίου.
Με τα συμβόλαια του αργού πετρελαίου Brent να σκαρφαλώνουν πάλι πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι, δεν κάνει εντύπωση ο νέος κύκλος ανόδου βενζίνης και πετρελαίου κίνησης που γίνεται ιδιαίτερα αισθητός σε νησιά, τουριστικές και απομακρυσμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχές, σύμφωνα με το Newsit.gr.
Οι τελευταίες τέθηκαν σε ισχύ στις 14 Ιουλίου και είναι 0,05 ευρώ για το πετρέλαιο και 0,10 ευρώ για τη βενζίνη ενώ θα διαρκέσουν όλο τον Αύγουστο.
Την ακριβότερη βενζίνη πληρώνουν οι καταναλωτές στις Κυκλάδες, όπου η μέση τιμή της αμόλυβδης έχει ξεπεράσει τα 2,25 ευρώ το λίτρο και το πετρέλαιο κίνησης οδεύει πάνω από τα 2,23 ευρώ. Ακολουθούν με μικρές διαφορές στις τιμές η Λευκάδα, η Κεφαλονιά, τα Δωδεκάνησα, η Λέσβος κ.α..
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιώργος Μαζωνάκης: Ερευνούν αν του χορηγήθηκε ουσία πριν από την πλασμαφαίρεση - Σε άγνωστο παραλήπτη έστειλε η Γάκα τη φωτογραφία που έσβησε
Στο μικροσκόπιο βρίσκονται η διαγραμμένη φωτογραφία όπου εμφανίζεται να κοιμάται, ο παραλήπτης της εικόνας, οι αναζητήσεις στην τεχνητή νοημοσύνη και τα κινητά τριών εργαζομένων.
Γκιλφόιλ για Μαζιώτη: «Ο ίδιος και οι αριστεροί τρομοκράτες σύντροφοί του, δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
«Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην εποχή της απόπειρας δολοφονίας, των πυροβολισμών και των βομβιστικών επιθέσεων, και δεν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για Δικαιοσύνη» λέει η πρέσβης την ΗΠΑ.
Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε η 18χρονη μητέρα για την υπόθεση του βρέφους στα Χανιά
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και βαριά σωματική βλάβη ενώ σοβαρή παραμένει η κατάσταση του 18 ημερών βρέφους στο Βενιζέλειο.
Κλειστό το Φαράγγι Σαμαριάς σήμερα και αύριο εξαιτίας της λόγω πρόβλεψης για βροχοπτώσεις
Κλειστό και από τις δύο εισόδους το φαράγγι.
Αποζημιώσεις 7,4 εκατ. ευρώ για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο - Ανοίγει η πλατφόρμα για 104 κτηνοτρόφους
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έλεγχοι στο νησί με στόχο την ολοκλήρωση της ιχνηλάτησης και την εκρίζωση της νόσου.