ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πιερρακάκης: Έρχονται βελτιώσεις στις φοροαπαλλαγές για τα κλειστά ακίνητα σε πολυτέκνους, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς και ενστόλους

Πιερρακάκης: Έρχονται βελτιώσεις στις φοροαπαλλαγές για τα κλειστά ακίνητα σε πολυτέκνους, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς και ενστόλους

Ο κος Πιερρακάκης προανήγγειλε νομοσχέδιο για την αξιοποίηση 2.000 αδρανών ιδρυμάτων και 7.000 σχολαζουσών κληρονομιών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Προσθήκες στο καθεστώς φοροαπαλλαγών για όσους ιδιοκτήτες ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα τους για να μακροχρόνια μισθώσεις, ανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας σήμερα (29.9.25) στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο ΥΠΟΙΚ, κος Πιερρακάκης ανέφερε πως το όριο για τις φοροαπαλλαγές σε ιδιοκτήτες που ανοίγουν κλειστά ακίνητα τους για μακροχρόνιες μισθώσεις σε Πολύτεκνες οικογένειες θα αυξάνεται μετά τα 120 τμ κατά 20 τμ στο 3ο παιδί, κοκ.

Επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα να μπορεί ένας ιδιοκτήτης να υπογράφει συμβόλαιο για 6 μήνες. Θα δοθεί άλλη μία, 2η ευκαιρία εφάπαξ ευκαιρία, να βρει ένας ιδιοκτήτης μέσα σε 3 μήνες ένα άλλο αφού λήξει ένα προηγούμενο συμβόλαιο μίσθωσης.

Αν βρει ένας ιδιοκτήτης ένα εκπαιδευτικό, νοσηλευτή, θα του δίδεται περιθώριο για επιπλέον 6 μήνες για να βρει άλλο ενοικιαστή, χωρίς να χάσει την απαλλαγή.

Ο κος Πιερρακάκης προανήγγειλε νομοσχέδιο για την αξιοποίηση 2.000 αδρανών ιδρυμάτων και 7.000 σχολαζουσών κληρονομιών. Θα υπάρξουν ψηφιακά μέσα για την καταγραφή των ακινήτων αυτών και ένα νέο ίδρυμα – ομπρέλα για όλα αυτά, σημείωσε ο ίδιος.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι θα ισχυριστεί ο υπνωτιστής στην απολογία του – «Η γιατρός ήταν πελάτισσά μου»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι θα ισχυριστεί ο υπνωτιστής στην απολογία του – «Η γιατρός ήταν πελάτισσά μου»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Σάμος: Παρακολούθηση από το αεροδρόμιο και καταδίωξη στους δρόμους – Συνελήφθη Τούρκος με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Ασθενείς των γιατρών που κατηγορούνται για τον θάνατο του Μαζωνάκη: «Χτυπούσαν» με ρεύμα για να κάνουν «διαγνώσεις» διά πάσα νόσο