Μasterchef: Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό – Αντίκρισαν το χειρότερο πιάτο στην ιστορία του ριάλιτι μαγειρικής
Μια νεαρή παίκτρια από το Masterchef της ισπανικής τηλεόρασης παρουσίασε στους κριτές το χειρότερο πιάτο στην ιστορία του εν λόγω ριάλιτι
Το Masterchef είναι ένα δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλεται σε αρκετές χώρες του κόσμου, όπως και στην Ελλάδα.
Την παράσταση, όμως, έχει κλέψει μια νεαρή παίκτρια από το Masterchef της ισπανικής τηλεόρασης, η οποία παρουσίασε στους κριτές το χειρότερο πιάτο στην ιστορία του ριάλιτι.
Η Saray Carrillo ήταν 27 ετών όταν μπήκε στην ισπανική εκδοχή του αγαπημένου ριάλιτι το 2020 – το ισπανικό Masterchef έκανε πρεμιέρα στο κανάλι La 1 στις 10 Απριλίου 2013-, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους σεφ Pepe Rodríguez, Jordi Cruz και Samantha Vallejo-Nágera.
Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν θήραμα από κυνήγι, και συγκεκριμένα, πέρδικα, ούτως ώστε να παρουσιάσουν στους κριτές ένα λαχταριστό πιάτο.
Όπως ήταν φυσικό, η πέρδικα δεν ήταν «καθαρισμένη», αλλά είχε κανονικά το ράμφος της, τα φτερά της και όλα τα εσωτερικά της όργανα.
Αυτό σήμαινε ότι ο Saray Carrillo έπρεπε πρώτα να μαδήσει το πτηνό, προτού το μαγειρέψει, ούτως ώστε να προσαρμοστεί σε κανονικές συνθήκες εστιατορίου υψηλής γαστρονομίας.
Και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της είχαν την ίδια δυσκολία, αλλά προσπάθησαν να βάλουν τα δυνατά τους για να ανταποκριθούν στην απαιτητική δοκιμασία, σύμφωνα με το newsit.gr.
Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και για την νεαρή διαγωνιζόμενη από την Κόρδοβα, η οποία ακολούθησε μια, ομολογουμένως, τολμηρή και αυτοκαταστροφική προσέγγιση.
Αντί, λοιπόν, να παρουσιάσει στην κριτική επιτροπή το πιάτο της, μαγειρεμένο, η Saray προτίμησε να τους φέρει το πιάτο της με το πουλερικό και τα φτερά του, σερβιρισμένο με ντοματίνια και κρεμμυδάκια, αφού αηδίασε και μόνο στην ιδέα να το μαδήσει, πόσω μάλλον να αφαιρέσει τα εντόσθια.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τραμπ: «Πάγωσα» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις – Ο Ζελένσκι δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε ξανά τον Ουκρανό ομόλογό του πως χτυπά ρωσικά διυλιστήρια και πως εκμεταλλεύεται τα χρήματα που του δίνει η ΕΕ
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γάλλος ΥΠΕΣ μετά το χάος, δεν την έκανε δεκτή ο Μακρόν - «Υπήρξαν αστοχίες» παραδέχθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που βρίσκεται υπό πίεση έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο βίαιων ταραχών στη χώρα, παραδέχθηκε σήμερα ότι υπήρξαν αστοχίες στην «πρόβλεψη και τις πληροφορίες», αλλά δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Λοράν Νουνιές, ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ανάλυση Politico: Η Ευρώπη μπροστά στην τέλεια πολιτική καταιγίδα – Το χάος στη Γαλλία και η επόμενη μέρα στην ΕΕ
Μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι φαίνεται πως βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς τα εκτεταμένα επεισόδια σε Γαλλία, Ιταλία και Βέλγιο, η ενεργειακή κρίση που βαραίνει κυρίως τις χώρες του Νότου, αλλά και οι επικείμενες εκλογές σε Ισπανία και Ιταλία δυσκολεύουν τη λήψη αποφάσεων και τους οποιουσδήποτε ελιγμούς.
Τραγωδία: Σταυρός έπεσε πάνω σε ιερέα την ώρα της Θείας Λειτουργίας και τον σκότωσε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο καθολικός ιερέας Πατρίσιο Αλφρέδο Σάντσεθ Μολινάρι βρήκε τραγικό θάνατο σε εκκλησία στον Ισημερινό.
Ιταλία: 160 προσαγωγές στο Μιλάνο, το 80% ανήλικοι – Νέα επεισόδια και καταστροφές σε καταστήματα
Σοβαρή ένταση στο Μιλάνο, με ομάδες νεαρών να προκαλούν ζημιές και να συγκρούονται με την αστυνομία.
Ανάλυση για το διάγγελμα Μακρόν: Καταδίκασε τη βία, αλλά δεν ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα ή σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης
Έξι μήνες πριν τις κάλπες που σηματοδοτούν τη λήξη της θητείας του, ο Γάλλος πρόεδρος κατηγόρησε την ακροαριστερά και κάλεσε σε εθνικό διάλογο - Η παραπομπή των οικονομικών αποφάσεων στον πρωθυπουργό και η αναφορά στις εκλογές του 2027 αποτυπώνουν τα όρια της παρέμβασής του