ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Το πιο αργό φανάρι στην Ελλάδα: 7 λεπτά αναμονής σε χωριό της Κέρκυρας

Το πιο αργό φανάρι στην Ελλάδα: 7 λεπτά αναμονής σε χωριό της Κέρκυρας

Στην Κέρκυρα βρίσκεται το πιο αργό φανάρι της χώρας – και ίσως του κόσμου. Η αναμονή φτάνει τα 7 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, σε έναν δρόμο όπου δυσκολεύεται να περάσει ακόμη και ένα τουριστικό λεωφορείο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μπορεί η Ελλάδα να φημίζεται για τα ηλιοβασιλέματά της και τις υπέροχες παραλίες, όμως σε έναν μικρό οικισμό της Κέρκυρας υπάρχει κάτι... λιγότερο γραφικό, αλλά σίγουρα μοναδικό: ένα φανάρι που δοκιμάζει τα όρια της υπομονής.

Πρόκειται για το φανάρι στο χωριό Λάκωνες, το οποίο φημολογείται ότι είναι το πιο αργό της Ελλάδας – και πιθανόν ένα από τα πιο αργά στον κόσμο. Ο χρόνος αναμονής αγγίζει τα 7 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, προκαλώντας απορία αλλά και χιούμορ στους ντόπιους και τους τουρίστες.

Βρέθηκαν έπειτα από 74 χρόνια τα συντρίμμια του αεροπλάνου της Pan Am που είχε χαθεί στον Ατλαντικό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βρέθηκαν έπειτα από 74 χρόνια τα συντρίμμια του αεροπλάνου της Pan Am που είχε χαθεί στον Ατλαντικό
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google