ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Άδωνις Γεωργιάδης για το δυστύχημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: Οι τρεις τραυματίες έχουν συνείδηση

Άδωνις Γεωργιάδης για το δυστύχημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: Οι τρεις τραυματίες έχουν συνείδηση

Επαφές του υπουργού Υγείας με τις ρουμανικές αρχές – Η Ελλάδα είναι έτοιμη για κάθε είδους βοήθεια ή για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα μεταφέρονται οι τρεις τραυματίες του δυστυχήματος με τους 7 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τιμισοάρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον Ρουμάνο ομόλογό του όπως και με τον υφυπουργό Διαχείρισης Κρίσεων.

«Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους βοήθεια που θα χρειαστεί ή να τους μεταφέρουμε στην Ελλάδα εάν αυτό κρίνουν οι γιατροί. Έχουμε αρίστη συνεργασία με τις Ρουμανικές Αρχές τις οποίες και ευχαριστούμε», έγραψε, εκφράζοντας παράλληλα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, επικοινώνησα με τις Ρουμανικές Αρχές και συγκεκριμένα με τον ομόλογο μου Υπουργό Υγείας της Ρουμανίας κ. Alexandru Rogobete και με τον Υφυπουργό Διαχείρισης Κρίσεων κ. Raed Arafat. Οι τρεις τραυματίες έχουν συνείδηση και αυτή την στιγμή μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα. Περισσότερες πληροφορίες για την υγεία τους θα έχουμε σε λίγη ώρα. Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους βοήθεια που θα χρειαστεί ή να τους μεταφέρουμε στην Ελλάδα εάν αυτό κρίνουν οι γιατροί. Έχουμε αρίστη συνεργασία με τις Ρουμανικές Αρχές τις οποίες και ευχαριστούμε.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και την μεγάλη μου θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων και στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ για το τραγικό αυτό δυστύχημα.

Κωνσταντίνος Τασούλας για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η επίλυση του κυπριακού παραμένει κορυφαία προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κωνσταντίνος Τασούλας για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η επίλυση του κυπριακού παραμένει κορυφαία προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google