Επεισόδιο στη Βουλή με την Κωνσταντοπούλου – Έξαλλος ο Τασούλας
Επεισόδιο σήμερα στη Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη διεθνή επιστημονική εκδήλωση που οργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και η Βουλή των Ελλήνων με θέμα «Ενδυναμώνοντας τη Δημοκρατία. 50 χρόνια από την ελληνική επαναεπικύρωση της ΕΣΔΑ και 75 χρόνια από την ίδρυση του Συμβουλίου της Ευρώπης».
Κατά την λήξη της επιστημονικής ημερίδας στη Βουλή κι ενώ γίνονταν οι ανακοινώσεις με τα Συμπεράσματα της Ημερίδας από τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας Κωνσταντίνο Κουσούλη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου εισήλθε στην Αίθουσα της Γερουσίας και ζήτησε να κάνει εκτός προγράμματος εμβόλιμα μια παρέμβαση.
Ο κ. Κουσούλης προσπάθησε να της εξηγήσει πως υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται και δεν μπορεί να κάνει παρέμβαση.
Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία μάλιστα θέλοντας να περάσει και μια εικόνα προς τους ξένους συνέδρους ότι την λογοκρίνουν, άρχισε να μεταφράζει στα αγγλικά τα όσα προηγουμένως έλεγε, διεκδικώντας να της δοθεί ο λόγος.
Στις αναφορές της περί λογοκρισίας και δημοκρατίας, ο Αντιπρόεδρος του ΣτΕ της ανταπάντησε ότι «και στην δημοκρατία υπάρχουν κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί».
Στο σημείο εκείνο, παρέμβαση έκανε και ο παριστάμενος Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας μιλώντας για «παρωδία», προσπάθεια της κυρίας Κωνσταντοπούλου να διαλύσει την επιστημονική εκδήλωση, «να ντροπιάσει την χώρα μας», ζητώντας από τον κ. Κουσούλη να κλείσει πρόωρα την συνεδρίαση.
"Θύμα" του επεισοδίου ήταν η Γενική Γραμματέας ΕΔΔΑ Μαριαλένα Τσίρλη, η οποία δεν μπόρεσε να κάνει την δική της τοποθέτηση επί των Συμπερασμάτων της επιστημονικής εκδήλωσης και θα τα καταθέσει, σύμφωνα με το newsit.gr, για τα Πρακτικά που θα εκδοθούν.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φίλιππος Καμπούρης: «Για τον έναν χρόνο που δεν δούλευα στις εταιρείες του, καλούμαι να πληρώσω 1.500 ευρώ φόρο», λέει η γυναίκα που αποκάλυψε την απάτη
Η γυναίκα μίλησε στο newsit.gr σχετικά με την καταγγελία που έκανε ότι πληρωνόταν με 600 ευρώ και εμφανίστηκε να έχει εισπράξει εισόδημα περίπου 19.500 ευρώ
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Η γιατρός έκανε πειραματόζωο την κόρη της – Την νάρκωσε και την τραβούσε βίντεο
Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την ινσουλίνη και η 56χρονη επέμενε πως θα έπρεπε να υποβληθεί στην παράνομη αυτή πράξη για να βελτιώσει την κατάσταση
Βίντεο από τον ξυλοδαρμό 12χρονου έξω από σχολείο στο Λασίθι, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και οι κηδεμόνες τους
Το οπτικό υλικό αναρτήθηκε στο Snapchat
Ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του κατηγορούνται για 5 κακουργήματα και ένα πλημμέλημα για την απάτη κατά του ΕΦΚΑ
Οι 11 συλληφθέντες κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη και συγκρότηση σε εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος νομικού προσώπου άνω των 120.000 ευρώ κατά εξακολούθηση και κατά συναυτουργία
Διαχωρίζει εντελώς τη θέση του από τη Γάκα ο γιατρός: Δεν ήξερα τίποτα για μέθη, ανοίξτε τα κινητά μου -Δεν ήξερα ότι η κόρη μου έκανε πλασμαφαίρεση
Νέο αίτημα προς τον 32ο ανακριτή υποβάλλει μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Αγαπηνού, ο 58χρονος προφυλακισμένος ιατρός για την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.