ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Η Κωνσταντοπούλου για το βιβλίο Τσίπρα: Χαίρομαι που ένας προδότης καταγράφει ότι τον δυσκόλεψα στην προδοσία

Η Κωνσταντοπούλου για το βιβλίο Τσίπρα: Χαίρομαι που ένας προδότης καταγράφει ότι τον δυσκόλεψα στην προδοσία

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τοποθετείται για όσα γράφει για εκείνην στο βιβλίο του ο πρώην πρωθυπουργός και κάνει λόγο για «προδοσία» χωρίς να αναφέρει καν το όνομά του

Με οξύ τόνο σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, το νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, φροντίζοντας να ανταποδώσει τις αιχμές και να τον χαρακτηρίζει - χωρίς να αναφέρεται σε αυτόν ονομαστικά - «προδότη».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, στην τοποθέτησή της κατά τη συζήτηση για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης, δήλωσε ότι «κυκλοφόρησε σήμερα ένα βιβλίο ενός πρωθυπουργού που πρόδωσε την πιο ιερή λαϊκή εντολή και ετυμηγορία. Την εντολή του δημοψηφίσματος».

Συνεχίζοντας, σημείωσε πως «η προδοσία έχει πολλές μορφές. Και ο λαός έχει προδοθεί πολλές φορές».

Ακολούθως, παραδέχτηκε ότι θα διαβάσει το βιβλίο, ωστόσο «βλέποντας αυτά που κυκλοφορούν, χαίρομαι ιδιαίτερα και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που ένας προδότης καταγράφει ότι τον δυσκόλεψα στην προδοσία».

«Αυτή είναι η δική μας δέσμευση και παρακαταθήκη: να μη διευκολύνουμε καμία προδοσία σε βάρος του λαού» συμπλήρωσε.

πηγή: protothema.gr

Με αγροτικά στην αρχή της πορείας η κινητοποίηση σωματείων για τον προϋπολογισμό στη Θεσσαλονίκη, δείτε βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Με αγροτικά στην αρχή της πορείας η κινητοποίηση σωματείων για τον προϋπολογισμό στη Θεσσαλονίκη, δείτε βίντεο