Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαίτησε την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη
«Δίνω χρόνο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που βρίσκεται στην Ολομέλεια να ενημερωθεί και να μου απαντήσει».
Την αντιπαράθεση που άνοιξε την Τετάρτη κατά τη συζήτηση για την προανακριτική για το δυστύχημα στα Τέμπη, με τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη συνέχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πέμπτη, απαιτώντας την παραίτηση του υπουργού και μια «συγγνώμη» από την κυβέρνηση.
Με παρέμβασή της στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου χωρίς να τοποθετηθεί για την υπόθεση για την οποία την κατηγόρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε την παραίτησή του. Μάλιστα αρχικά είχε δώσει… χρόνο στην κυβέρνηση να τοποθετηθεί και στον υπουργό να παραιτηθεί.
«Δίνω χρόνο έως ότου κάνω την κανονική μου τοποθέτηση για να μου ζητήσουν συγγνώμη και να παραιτηθεί ο Φλωρίδης. Δίνω χρόνο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που βρίσκεται στην Ολομέλεια να ενημερωθεί και να μου απαντήσει αν η κυβέρνηση υιοθετεί όσα είπε ο κ. Φλωρίδης στη συζήτηση για το έγκλημα των Τεμπών. Μίλησε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο κ. Φλωρίδης και μάλιστα του κ. Μητσοτάκη», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Λίγη ώρα αργότερα και αφού δεν πήρε τις απαντήσεις που ήθρλε, επανήλθε: «Έδωσα επαρκή χρόνο στον κ. Μαρινάκη να τα σκεφτεί. Έδωσα χρόνο στον κ. Λαζαρίδη να ενημερωθεί επίσης. Δεν υπήρξε απάντηση. Αυτό που θέλω να σας πω με ειλικρίνεια είναι ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε μεγάλο πανικό και αυτός ο πανικός θα είναι ολέθριος. Τα ψέματα έχουν ταχύτητα ενώ η αλήθεια διάρκεια και βγαίνει πάντα. Ακόμα και όταν προσπαθείτε να την μπαζώσετε και ρίχνετε λάσπη».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βυτιοφόρο έριχνε βιομηχανικά απόβλητα στον Κηφισό - Τρεις συλλήψεις - «Δεν φταίμε», ισχυρίζεται η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου
Συνελήφθη οδηγός βυτιοφόρου και δύο ιδιοκτήτες βενζινάδικου.
Δημοσκόπηση Alco: Δένδιας και Πιερρακάκης στους πιο επιτυχημένους υπουργούς – Το 51% ανησυχεί για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία
Στο 60% όσοι θεωρούν πολύ ή αρκετά σημαντική τη συμφωνία για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Οι ανατριχιαστικές τελευταίες αναρτήσεις της Πηνελόπης – «Ο άνθρωπος που με γοήτευσε, με απογοήτευσε»
«Αν αγνοείς ένα πρόβλημα, δεν σταματάει να υπάρχει. Ε;», έγραφε η Πηνελόπη λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τις μαχαιριές του 27χρονου
Μητσοτάκης για τεχνητή νοημοσύνη: «Η καθοριστική μάχη για τη ρύθμισή της θα δοθεί στις ΗΠΑ»
Η προειδοποίηση για το χάσμα τεχνολογίας και πολιτικής - Το κάλεσμα στους Έλληνες founders, το brain gain και η παραδοχή για την υστέρηση της Ευρώπης
Πέντε υδροσίφωνες στα ανοιχτά της Κέρκυρας, δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία
Οι υδροσίφωνες είναι κατακόρυφες δίνες που προεξέχουν από τη βάση καταιγιδοφόρων νεφών και αλληλεπιδρούν με υδάτινες επιφάνειες
Νίκαια: Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω με 80 κιλά χαλκού από καλώδια ηλεκτροφωτισμού στην Πέτρου Ράλλη
Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κόφτες και μεγάλη ποσότητα χαλκού