Ο Φλωρίδης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «συνειδητή αλλοίωση» της φράσης του για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
«Η φράση μου ήταν πως όσοι από τους πολιτικούς μιλάνε για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα. Για τους πολιτικούς μιλούσα, όχι για τους συγγενείς» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Δριμύ «κατηγορώ» κατά της αντιπολίτευσης για διαστρέβλωση της φράσης του αναφορικά με τα περί μπαζώματος στα Τέμπη άσκησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.
Μιλώντας από το βήμα της Βουλής το απόγευμα της Τρίτης (04.03.25) ο Γιώργος Φλωρίδης κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι αλλοιώνει συνειδητά τη φράση του για τα Τέμπη, προκειμένου να τον εμφανίσουν, όπως είπε, δήθεν ως υβριστή των συγγενών των θυμάτων.
«Η φράση μου τότε ήταν πως όσοι από τους πολιτικούς μιλάνε για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα. Για τους πολιτικούς μιλούσα και το επιβεβαίωσε ο κ. Βελόπουλος. Δεν μιλούσα για τους συγγενείς. Αλλά η αντιπολίτευση αλλοίωσε την φράση μου γιατί ως δειλοί κρύβονται πίσω από τους συγγενείς», είπε.
Νωρίτερα, ο ίδιος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Δικαιοσύνης για την διευκόλυνση των ανακριτικών ερευνών που αφορούν την υπόθεση των Τεμπών.
Ο κ. Φλωρίδης υπενθύμισε πως με ρυθμίσεις που κατατέθηκαν το προηγούμενο διάστημα κατέστη εφικτή η χρήση ηχητικών ντοκουμέντων από τους δικαστικούς λειτουργούς που διεξάγουν τις έρευνες ενώ δρομολογήθηκε άμεσα η διαμόρφωση χώρου για να φιλοξενήσει την δίκη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τασούλας για Γλυπτά Παρθενώνα: Η επανένωση θα είναι χειρονομία με πολύ μεγάλη σημασία
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι ο Παρθενώνας πρέπει να παραμείνει επ’ αόριστον χωρίς τα Γλυπτά του».
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι «μαϊμού» εξετάσεις πελατών και τα σακουλάκια με το αίμα στην Ελβετία που στην πράξη πετιούνταν στα σκουπίδια
«Θα σου πάρω αίμα και θα το στείλω να το αναλύσουν στην Ελβετία, για να δεις πόσο βελτιώθηκε η υγεία σου», έταζαν οι δύο γιατροί.
Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο: 9 παραβάσεις στο FIR Αθηνών και 6 παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο
Drones έκαναν τις παραβάσεις και παραβιάσεις ενώ ένα τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας ATR-72 έκανε 3 παραβάσεις στο FIR Αθηνών.
Θρίλερ στην Πλάκα: Βρέθηκε η τσάντα της Αμερικανίδας τουρίστριας - «Από αέριο η έκρηξη, τρομακτική η έντασή της» λέει ο Δούκας
Μηχανήματα έργου που έχουν διατεθεί από τον Δήμο Αθηναίων απομακρύνουν μπάζα και υλικά από το σημείο όπου σημειώθηκε η κατάρρευση του κτιρίου στην Πλάκα- Αγωνία για τους 6 αγνοούμενους
Ψάχνουν εκατομμύρια ευρώ ως έσοδα του ζευγαριού των γιατρών – Τα σενάρια και τα πρώτα λόγια της
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών παραμένουν τόσο ο εξοπλισμός και η λειτουργία του ιατρείου.
Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ένα δάνειο και ένας ακρωτηριασμένος ναός δεν είναι το ίδιο»
Η παρέμβασή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι έρχεται μία ημέρα μετά το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Guardian στο οποίο χρησιμοποίησε την Ταπισερί της Μπαγιέ για να υποστηρίξει το ελληνικό αίτημα.