Καμμένος για το ηχητικό με ηγετικό στέλεχος της «μαφίας της Κρήτης»: Μου τηλεφωνούν 500 άνθρωποι την ημέρα, πλάκα του έκανα
Ως «πλάκα» χαρακτήρισε σήμερα ο Πάνος Καμμένος τα λεγόμενά του στις συνομιλίες που είχε με τον αρχηγικό στέλεχος της μαφίας της Κρήτης και τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα.
Μιλώντας σήμερα στο OPEN ο πρώην πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, είπε πως έκανε χιούμορ όταν είπε στο αρχηγικό μέλος της μαφίας της Κρήτης ότι έχει δώσει στο επιτελείο του Τραμπ το αίτημα για να γίνει μητροπολίτης Χανίων ένας συγκεκριμένος κληρικός.
«Μου τηλεφωνούν 500 άνθρωποι την ημέρα. Πώς να πάρω στα σοβαρά κάποιον, που πιστεύει ότι μπορεί να μεσολαβήσει ο Τραμπ για να γίνει μητροπολίτης ένας αρχιμανδρίτης. Αυτά είναι γελοιότητες. Πλάκα του έκανα προφανώς!», είπε ο κ. Καμμένος.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος είχε μιλήσει με τον εν λόγω άνδρα στις 12 Αυγούστου, και όπως προκύπτει από το σχετικό ηχητικό, στο αίτημα είχε απαντήσει πως αν η τοποθέτηση εξαρτάται από τον αμερικανικό παράγοντα, θα ολοκληρωθεί χωρίς εμπόδια.
Φοβούνται μήπως επιστρέψω στην πολιτική
Στην συνέχεια ο υπουργός Άμυνας στην κυβέρνηση Τσίπρα έκανε λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα». «Δεν θυμάμαι, αν υπάρχουν και άλλες συνομιλίες μου. Γιατί άραγε διαρρέουν επιλεκτικά από μια δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μόνο δικούς μου διαλόγους; Επιχειρούν δολοφονία του χαρακτήρα μου. Φοβούνται μήπως επιστρέψω».
Συμπλήρωσε μάλιστα πως αν οι αντίπαλοί του συνεχίσουν τέτοιες πρακτικές, εκείνος θα κατέβει εκ νέου στην πολιτική.
πηγή: iefimerida.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Πλησίαζαν ανήλικους μέσω Telegram, πληρώνονταν σε κρυπτονομίσματα
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που προσέγγιζε ανήλικους μέσω Telegram και πληρωνόταν με κρυπτονομίσματα εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ.
Ο δικηγόρος της Ιωάννας Γάκα διαψεύδει δημοσιεύματα περί αλλαγής υπερασπιστικής γραμμής στην υπόθεση Μαζωνάκη
«Η θέση της Ι.Γ. δηλώνεται και κατατίθεται ΜΟΝΟΝ ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών, με απόλυτο σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας και στην μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πέτρου Πανταζή.
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα