Παραιτήθηκε από τη θέση συντονίστριας της ΝΔ η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
Το όνομα της πολιτεύτριας της ΝΔ έχει εμπλακεί τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και φέρεται να έχει εισπράξει μεγάλα ποσά σε επιδοτήσεις
Την παραίτησή της από τη θέση της συντονίστριας κοινοτικών πόρων και γυναικείας επιχειρηματικότητας της ΝΔ υπέβαλε στον γραμματέα του κόμματος η Καλλιόπη Σεμερτζίδου, πολιτεύτρια του κόμματος το 2019.
Η κ, Σεμερτζίδου, σύμφωνα με το protothema.gr, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες καθώς φέρεται, εκείνη και μέλη της οικογένειάς της, να έχουν εισπράξει μεγάλα ποσά επιδοτήσεων μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Στην επιστολή παραίτησης που υπέβαλε προς τον γραμματέα της ΝΔ Κώστα Σκρέκα, η Καλλιόπη Σεμερτζίδου αναφέρει: «Το τελευταίο διάστημα, εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε στο επίκεντρο άδικης και στοχευμένης επίθεσης, με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα. Όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν άδικα την προσωπική και επαγγελματική μας εικόνα. Δεν είμαστε εμπλεκόμενοι σε καμία υπόθεση που ελέγχεται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες».
Στην ίδια επιστολή, το στέλεχος της ΝΔ από την Κοζάνη, υποστηρίζει επίσης ότι «οι δραστηριότητές μας είναι διαφανείς και νόμιμες και έχουμε ήδη κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για να προστατεύσουμε την υπόληψή μας. Η απόφασή μου να παραιτηθώ έχει καθαρά πολιτικά κίνητρα. Θέλω να προφυλάξω την παράταξη από κάθε απόπειρα στοχοποίησης και αποπροσανατολισμού μέσω της προσωπικής μου επίθεσης» και καταλήγει: «Παραμένω ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την κοινή μας προσπάθεια, με πίστη στις αξίες και τις αρχές μας».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 11,5% η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Ποιοι θα ψήφιζαν Σαμαρά, πού στρέφονται οι αναποφάσιστοι
Στο 30% ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός - Πώς αξιολογούνται οι προτάσεις της ΔΕΘ - Στο 54% η ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Θάνατος Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο δεύτερο ιατρείο «φάντασμα» στο Κολωνάκι - Το άδειασαν ενώ ερευνούσαν στην Καρνεάδου
Η εξπρές "μετακόμιση" ενώ οι έρευνες για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη βρίσκονταν σε εξέλιξη.
Συνάντηση Μαρινάκη με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Οι δεσμοί των δύο χωρών είναι στέρεοι και διαρκώς εμβαθύνονται
Η στρατηγική σχέση Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της και εξελίσσεται διαρκώς, αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Μητσοτάκης στον ΣΕΛΠΕ: «Πρέπει να σεβόμαστε τον πολίτη, δεν είμαστε εκ προοιμίου αναντικατάστατοι» – Πρόκληση και εργαλείο η AI
Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη, τον ανταγωνισμό από τις κινεζικές πλατφόρμες και την ανάγκη η ανάπτυξη της οικονομίας να φτάνει στην τσέπη των πολιτών.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ξεκίνησε απεργία πείνας ο 58χρονος γιατρός
Ο 58χρονος και η 56χρονη σύζυγός του που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.
Θλίψη για νεογέννητο κοριτσάκι που πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του στην Πάτρα
Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.