ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Τριαντόπουλος: «Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε να κρύψω»

Παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Τριαντόπουλος: «Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε να κρύψω»

«Το ήθος μου, η πίστη μου κι η αλήθειά μου επιβάλλει να σας πείσω να καταψηφίσετε την αβάσιμη πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Καμία σκιά, καμία λάσπη» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τα Τέμπη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Τριαντόπουλος κατά την διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση προανακριτικής για το μπάζωμα στα Τέμπη «για εμένα η πολιτική δεν είναι επάγγελμα και η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός. Υποβάλω σήμερα την παραίτηση μου από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης.

Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ ούτε να κρύψω, όλο αυτό σήμερα σχετίζεται με την ιδιότητα μου ως υφυπουργός, μια προσπάθεια να χτυπήσετε την κυβέρνηση μέσα από εμένα.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε προαναγγείλει την παραίτησή του για την υπόθεση του μπαζώματος του σημείου της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Εγκρίθηκε η Νομική του πανεπιστημίου Λευκωσίας UNIC Athens - Κόπηκαν οι σχολές δύο μη κρατικών πανεπιστημίων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εγκρίθηκε η Νομική του πανεπιστημίου Λευκωσίας UNIC Athens - Κόπηκαν οι σχολές δύο μη κρατικών πανεπιστημίων