ΠΑΣΟΚ: Καυγάς Ανδρουλάκη – Λιακούλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – «Δεν σου επιτρέπω! Εγώ είμαι ο Πρόεδρος κι εγώ αποφασίζω»
Κριτική και από άλλα στελέχη για τους χειρισμούς της υπόθεσης της Προανακριτικής Τριαντόπουλου
Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και την βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ακούστηκαν βαριές κουβέντες με τον Νίκο Ανδρουλάκη να εξοργίζεται ακούγοντας την Ευαγγελία Λιακούλη.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου Τριαντόπουλου και στην Προανακριτική πυροδότησαν τον καυγά ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Λιακούλη καθώς η τελευταία ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την γραμμή του κόμματος.
«Έγινε μια συνάντηση την Τρίτη στο κόμμα, όπου συζητήθηκε η στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο αίτημα του κ. Τριαντόπουλου να «περάσει» απευθείας στο Δικαστικό Συμβούλιο και δεν ενημερώθηκα, παρά το γεγονός ότι αφενός είμαι μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής», φέρεται να είπε η βουλευτής Λάρισας. Είπε επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ότι όταν επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να μάθει τη «γραμμή» και εκείνος της απάντησε ότι περιμένει ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Ενώ τα έλεγε αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης της είπε: «Εγώ είμαι ο πρόεδρος και εγώ αποφασίζω. Η πρόταση δυσπιστίας και η Προανακριτική είναι δική μου υπόθεση. Σταματάς τη συζήτηση εδώ και δεν σου επιτρέπω να συνεχίσεις».
Και συνέχισε: «Δεν θα χαλάσεις εσύ το κλίμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν έγινε καμία σύσκεψη, όλα αυτά είναι στη φαντασία σου».
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε την κ. Λιακούλη απαράδεκτη και την κατηγόρησε ότι υπονομεύει την ενότητα της παράταξης. «Τι λέτε κυρία μου;», είπε επίσης σε κάποια άλλη στιγμή σε υποτιμητικό ύφος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την κ. Λιακούλη να απαντά: «Προσέξτε πως μου μιλάτε εγώ είμαι βουλευτής του κόμματός σας» και «Δεν σας επιτρέπω να μου μιλάτε εμένα για ενότητα».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες