Σήμερα η πρόταση για την Προανακριτική - Ποιους βάζει το ΠΑΣΟΚ στο κάδρο των ευθυνών για τα Τέμπη
Συγκεντρώνονται οι υπογραφές από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Την πρόταση 60 σελίδων για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής - με την κατηγορία για κακούργημα λόγω διατάραξης της ασφάλειας των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών - καταθέτει από ώρα σε ώρα το ΠΑΣΟΚ.
Η πρόταση βάζει στο κάδρο των ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή τους υφυπουργούς του Μιχάλη Παπαδόπουλο, Γιώργο Καραγιάννη και Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον πρώην υπουργό στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, Χρήστο Σπίρτζη αλλά και υφυπουργούς κατά τη διάρκεια της θητείας του, τους κ.κ. Νίκο Μαυραγάνη, Θάνο Μωραΐτη και την κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παρότι έχει υπάρξει παραγραφή όσον αφορά στον κ. Σπίρτζη, το όνομά του συμπεριλήφθηκε στην πρόταση, καθώς αυτό το διαπιστώνει η Βουλή και το Δικαστικό Συμβούλιο.
Αυτήν την ώρα συγκεντρώνονται οι υπογραφές του κειμένου από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι νωρίτερα συμμετείχαν σε τηλεσυνεδρίαση, όπου τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις νομικές λεπτομέρειες της πρότασης ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Κακλαμάνης.
Πηγή: protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.