Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου - Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον βουλευτή
Η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου θα γίνει αύριο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Δεν χωράει ανθρώπινος νους, το πώς και το γιατί «έφυγε» τόσο ξαφνικά ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Ημαθίας και γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, σε ηλικία 59 ετών.
Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, πέθανε το μεσημέρι της Πέμπτης (21.08.2025), αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν σε beach bar στην Χαλκιδική. Ο 59χρονος είχε περάσει την περασμένη εβδομάδα και τον 15αύγουστο στην γενέτειρά του, την Ημαθία, και στη συνέχεια επισκέφτηκε την Ακτή Καλογριάς, στη Σιθωνία, για ολιγοήμερες διακοπές.
Καθώς βρισκόταν σε beach bar στην Χαλκιδική, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να καλέσουν βοήθεια.
Μετά από 20 περίπου λεπτά ήρθε και το ασθενοφόρο και η μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ και επί 40 λεπτά προσπαθούσαν με ΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Λίγο πριν τις 17:30 μία νεκροφόρα παρέλαβε τη σορό του και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Διαβατών για νεκροψία – νεκροτομή.
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να συλλυπηθεί τους φίλους και την οικογένεια του Απόστολου Βεσυρόπουλου, οι οποίοι δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν την αιφνίδια απώλεια που έχουν κληθεί να βιώσουν.
Η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου θα γίνει αύριο Σάββατο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αλεξάνδρεια, όπου συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και κάτοικοι θα του πουν το τελευταίο αντίο. Μάλιστα, αναμένεται να είναι παρών και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:00 το πρωί.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες
500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
Μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2026, τα έσοδα από ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 13,1%, δηλαδή κατά 1,69 δισ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές
Κυψέλη: Στερητικό σύνδρομο «δείχνουν» τα συμπτώματα του νεκρού βρέφους – Οι περιγραφές των γονιών του
Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, εξηγεί ότι ένα βρέφος που έχει εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες μέσω της μητέρας του μπορεί να παρουσιάσει στερητικά συμπτώματα