Συγκλονιστικό βίντεο από συναυλία του Μάλαμα: Το πλάνο με τον κόσμο που θύμισε ζωγραφιά
Δύο βραδιές γεμάτες συναίσθημα, ρυθμό και αυθεντική μαγεία χάρισε ο Σωκράτης Μάλαμας στο κοινό της Ριζούπολης, με αποκορύφωμα έναν Ικαριώτικο που έμοιαζε να ξεπήδησε από καμβά του Βαν Γκογκ.
Ο Σωκράτης Μάλαμας απέδειξε – για ακόμη μία φορά – γιατί παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες και αυθεντικές φιγούρες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Στο γήπεδο της Ριζούπολης, στις 15 και 16 Ιουνίου 2025, χάρισε δύο βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες.
Ο κόσμος κατέκλυσε το χώρο, όχι απλώς για να τον ακούσει, αλλά για να συμμετάσχει σε μια εμπειρία βιωματική, γεμάτη μελωδία, ποίηση και ουσιαστική επικοινωνία.
Στη σκηνή βρέθηκε δίπλα του η Ιουλία Καραπατάκη, μια φωνή με ξεχωριστό χρώμα και ευαισθησία, που συνδέθηκε άψογα με το ρεπερτόριο του Μάλαμα. Μαζί ερμήνευσαν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, δημιουργώντας ατμόσφαιρα οικειότητας και συγκίνησης.
Οι εναλλαγές στις ερμηνείες, οι ζεστές ματιές και το μοίρασμα της σκηνής έδειχναν κάτι παραπάνω από επαγγελματική συνεργασία – ένα κοινό καλλιτεχνικό όραμα.
Ο Ικαριώτικος που έγινε τέχνη: μια εικόνα που θύμισε Βαν Γκογκ
Η στιγμή που έκλεψε την παράσταση ήταν ένα πανοραμικό βίντεο από ψηλά, κατά τη διάρκεια του Ικαριώτικου. Το κοινό, σε πλήρη εναρμόνιση με τη μουσική, χόρευε σε ελεύθερους κύκλους, συνθέτοντας μια εικόνα που περισσότερο έμοιαζε με ζωντανό πίνακα παρά με σκηνή συναυλίας.
Οι χορευτικές κινήσεις, τα φώτα και οι σκιές δημιούργησαν ένα κινούμενο μωσαϊκό που θύμισε σε πολλούς τις σπειροειδείς πινελιές του Βαν Γκογκ – μια στιγμή μαγείας, αυθορμητισμού και συλλογικής έκστασης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή: gazzetta.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λίνα Μενδώνη: «Παραδίδουμε τον ενετικό λιμένα Ναυπάκτου, ως ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στη σύγχρονη ζωή της πόλης»
Οι εργασίες επικεντρώθηκαν στα τείχη και το κρηπίδωμα και περιέλαβαν βελτίωση των γαιών, καθαρισμό και εξυγίανση του πυθμένα.
«Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά άλλη σαν εσένα»: Έλτον Τζον, Μπιγιονσέ, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έμινεμ και δεκάδες καλλιτέχνες αποχαιρετούν την Ντόλι Πάρτον
Η Ντόλι Πάρτον, μία από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες και τραγουδοποιούς της κάντρι μουσικής, ιδιαίτερα αγαπητή και για το φιλανθρωπικό της έργο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.
Χρήστος Μαρκίδης: Νεκρός στο σπίτι του ο ζωγράφος και ποιητής
Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοχειρία - Η τελευταία του ανάρτηση λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός αναφερόταν «στην τρομερή παγίδα της ύπαρξης».
Ακρόπολη: Στο επίκεντρο ξανά ο ανελκυστήρας - Τι απαντά το ΥΠΠΟ στις καταγγελίες
Νέες καταγγελίες για προβλήματα στον ανελκυστήρα της Ακρόπολης επαναφέρουν το ζήτημα της προσβασιμότητας, με το ΥΠΠΟ να απαντά για τη λειτουργία του.
Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη τη χώρα – Οι εκδηλώσεις
Το υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς δίνει «ραντεβού» με τους πολίτες από τις 26 μέχρι και τις 30 Αυγούστου.