Λαμία: «Αν δεν φορούσα κράνος, τώρα δεν θα ζούσα» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 08:37 Λαμία: «Αν δεν φορούσα κράνος, τώρα δεν θα ζούσα» - ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις συλλήψεις νεαρών για την άγρια επίθεση σε επαγγελματία στο κέντρο της Λαμίας - Τι είπε στο LamiaReport ο επαγγελματίας που δέχτηκε την επίθεση.

Σοκαρισμένη ειναι τοπική κοινωνία από το επεισόδιο που εγινε χθες στις 10:00΄ το βράδυ στο κέντρο της πόλης, όταν νεαροί για ασήμαντη αφορμή επιτέθηκαν και χτυπήσαν άγρια έναν Λαμιώτη επαγγελματία (δείτε τις λεπτομέρειες εδώ).

«Αν δεν φορούσα το κράνος τώρα δεν θα μιλούσαμε...», λέει ο άτυχος επαγγελματίας στο LamiaReport ο οποίος μας έδειξε τα χτυπήματα που έχει το κράνος από τις κλωτσιές των νεαρών.

«Την ώρα που μιλούσαμε, ήρθαν από πίσω με έριξαν κάτω και άρχισαν να χτυπούν παντού. Κλωτσιές στο κεφάλι στα πλευρά στην κοιλιά. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν το χωράει το μυαλό μου...», είπε ο επαγγελματίας στο LamiaReport, ο οποίος αναγνώρισε τους τρεις νεαρούς που έχουν συλληφθεί, ως εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους νεαρούς που εμπλέκονται στο επεισόδιο, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν ανήλικοι.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση