Φθιώτιδα: «Όταν μου τηλεφώνησαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού, τα έχασα....»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 07:46 Φθιώτιδα: «Όταν μου τηλεφώνησαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού, τα έχασα....»

«Είναι μια μεγάλη δικαίωση για μένα. Δεν περίμενα τέτοια άμεση ανταπόκριση και μάλιστα από τον Πρωθυπουργό...», λέει στο LamiaReport η σύζυγος του αδικοχαμένου Στέλιου Μπουσδούκου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Πριν λίγες ημέρες η Φωτεινή Κρυστάλλη, σύζυγος του 39χρονου Στέλιου Μπουσδούκου, που το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά σε τροχαίο, στον παράδρομο της εθνικής, όταν επέστρεφε από τη δουλειά του, απέστειλε ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Μεταφορών και τους βουλευτές του νομού Φθιώτιδας για το θέμα της ανανέωσης του διπλώματος στους ηλικιωμένους.

Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή που είχε στείλει η χαροκαμένη γυναίκα με τίτλο: «Τότε γιατί μαμά; Γιατί τον σκότωσαν;»

Σήμερα (18/4) το πρωί η σύζυγος του Στέλιου Μπουσδούκου δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του Πρωθυπουργού και ενημερώθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάβασε την επιστολή της και δεσμεύεται ότι θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για την ανανέωση των αδειών οδήγησης, το οποίο θα γίνει πιο αυστηρό για τα ηλικιωμένα άτομα.

Η Φωτεινή Κρυστάλλη αιφνιδιάστηκε θετικά, αφού δεν περίμενε μια τόσο άμεση ανταπόκριση και μάλιστα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της δήλωσε στο LamiaReport:

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Όταν άκουσα ότι ο Πρωθυπουργός διάβασε την επιστολή που του έστειλα και ότι δεσμεύεται να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για την ανανέωση των διπλωμάτων, πραγματικά τα έχασα . Είναι μια μεγάλη δικαίωση για μένα . Ο σύζυγος μου δεν γυρίζει πίσω το ξέρω. Όμως ίσως σωθούν νέοι άνθρωποι και δεν μείνουν κάποια αλλά παιδάκια χωρίς πατέρα, όπως το δικό μου . Δεν περίμενα τέτοια άμεση ανταπόκριση και μάλιστα από τον Πρωθυπουργό. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου στη μνήμη του Στέλιου και περιμένω οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξεις...»

(Η Φωτεινή με τον αδικοχαμένο σύζυγό της Στέλιο Μπουσδούκο)

Υπενθυμίζουμε ότι άμεση ήταν και η ανταπόκριση του βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα επικοινώνησε με την σύζυγο του Στέλιου Μπουσδούκου και κατέθεσε ερώτηση στη βουλή, τόσο για την ασφαλή χρήση των παραδρόμων στη Φθιώτιδα καθώς και τη διαδικασία ανανέωσης διπλωμάτων οδήγησης σε υπέργηρα άτομα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση