Λαμία: Αυτοκτόνησε την ημέρα της κηδείας του πατέρα του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 07:46 Λαμία: Αυτοκτόνησε την ημέρα της κηδείας του πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία - Ο ασθενής με κορωνοϊό, που έκανε βουτιά θανάτου στο νοσοκομείο, την ίδια ημέρα πριν λίγες ώρες είχε κηδέψει τον πατέρα του.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από το τραγικό συμβάν που εγινε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο "Πέτρινο", όπου στεγάζεται η κλινική covid.

Ο 61χρονος Λαμιώτης ο οποίος είχε εισαχθεί μια ημέρα πριν στην κλινική, λίγο μετά τις 8:00΄το βράδυ, βγήκε στην βεράντα και πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Παραλίγο να παρασύρει μια νοσηλεύτρια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport γιατροί και νοσηλευτές, που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα ο 61χρονος παραλίγο να παρασύρει στην θανατηφόρα πτώση και μια νοσηλεύτρια η οποία τον κρατούσε μέχρι την τελευταία στιγμή και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να αποτρέψει το κακό. 

Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας ήταν αποφασισμένος και τελικά βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταια του πνοή λίγο αργότερα στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε.

«Έφυγε» την ίδια ημέρα με τον πατέρα του

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση ο 61χρονος Λαμιώτης εκτός από τον κορωνοϊό αντιμετώπιζε κι άλλα σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που πιθανότατα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μοιραία απόφασή του, για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτό που όμως έγινε γνωστό αργότερα ειναι συγκλονιστικό, αφού την ίδια ημέρα που αυτοκτόνησε ο 61χρονος έγινε και η κηδεία του πατέρα του. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία γιατι ήταν στην κλινική covid και ίσως ήταν ένας ακόμη λόγος που επιβάρυνε την ψυχολογία του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση