Ώρες αγωνίας για 48χρονη γυναίκα στην ορεινή Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 21:10 Ώρες αγωνίας για 48χρονη γυναίκα στην ορεινή Ευρυτανία

Εξαφανίσθηκε στη γέφυρα της Τατάρνας ενώ βρέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό της…

Συναγερμός έχει σημάνει σε πυροσβεστική και αστυνομία από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22/9) για την εξαφάνιση 48χρονης γυναίκας που βρισκόταν στην περιοχή της δυτικής Ευρυτανίας  με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα ίχνη της 48χρονης χάθηκαν στη γέφυρα της Τατάρνας, όπου βρέθηκε από την αστυνομία το αυτοκίνητό της και μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο.

Οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση να καυγάδισε με τον άνδρα της και φοβούνται πολύ μην θέλησε να κάνει κακό στον εαυτό της.

Στις έρευνες συμμετέχει ήδη η ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με έξι άτομα και διασωστική λέμβο και επικεφαλής τον Διοικητή Χρήστο Πλουμάκη και ακόμη έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα από τις διπλανές υπηρεσίες, στελέχη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος και της Αστυνομίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση