Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 11:29 Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας (φώτο αρχείου)

Φοβερό τροχαίο το πρωί της Τετάρτης (23/11) στη βόρεια Εύβοια όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 30- 40 μέτρων.

Στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική στην βόρεια Εύβοια, και συγκεκριμενα στη θέση "Νταμάρι" κοντά στα Γιάλτρα, όπου λίγο μετά τις 8:00΄ το πρωί, ένα ΙΧΦ που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Αιδηψού - Λιχάδας, από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport από την μοιραία εκτροπή σκοτώθηκαν δύο Έλληνες, ενώ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη επιβάτης Αλβανικής υπηκοότητας.

Ο τραυματίας έχει απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες και διακομίζεται στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ κράτησε αρκετή ώρα ώρα η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των δυο νεκρών.

Το δελτίο τύπου του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος:

«Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκαν δυο (2) άνδρες, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε ένας (1) ακόμα, από ΦΙΧ όχημα, το οποίο κατά τις πρωινές ώρες σήμερα εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 30μ, στην Επ. Οδό Λουτρών Αιδηψού – Λιχάδας, στην Αιδηψό Ευβοίας.

Και οι τρείς (3) άνδρες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Για το ανωτέρω περιστατικό επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση