Λαμία: Κατέβηκαν στο φαράγγι και έσωσαν το κυνηγόσκυλο - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 14:00 Λαμία: Κατέβηκαν στο φαράγγι και έσωσαν το κυνηγόσκυλο - ΦΩΤΟ

Ο "Μπόκο" είχε εγκλωβιστεί σε βάθος 50 μέτρων στο φαράγγι και καλούσε σε βοήθεια - Τελικά ανασύρθηκε σώος από τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ.

Το κυνηγόσκυλο είχε πέσει στο φαράγγι από την Κυριακή (29/1) όταν μια παρέα κυνηγών από την Ηράκλεια και τη Δαμάστα είχαν πάει για κυνήγι σε ορεινή περιοχή πάνω από τα χωριά τους.

Άγνωστο πως το άτυχο κυνηγόσκυλο έπεσε σε ένα φαράγγι. Οι κυνηγοί το άκουγαν να ζητάει βοήθεια αλλά δεν μπορούσαν να το πλησιάσουν, ούτε να το δουν, αφού το φαράγγι ήταν πολύ απότομο.

Όσο κι αν προσπάθησαν να βρουν μονοπάτι για να το πλησιάζουν δεν τα κατάφεραν μεχρι που έπεσε το σκοτάδι και εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Το πρωί της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθεια της Π.Υ. και στο σημείο πήγε η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, όπου διαπιστωσαν ότι το σκυλί συνέχιζε να καλεί σε βοήθεια.

Τελικά με σχοινιά κατέβηκαν σε βάθος 50 μέτρων στο φαράγγι και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώο το εξαντλημένο σκυλάκι, το οποίο είναι και πάλι στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση