Λαμία: Άγρια συμπλοκή με σιδερολοστούς - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 09:26 Λαμία: Άγρια συμπλοκή με σιδερολοστούς - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Ένας 48χρονος Λαμιώτης σοβαρά στο νοσοκομείο - Αναζητούνται δυο άτομα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Διά ασήμαντον αφορμή…» παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα όταν δύο παρέες συνεπλάκησαν άγρια τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Λιανοκλαδίου με σιδερολοστούς, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια παρέα πέντε Λαμιωτών που επέστρεφε στη Λαμία, γύρω στη 1:00'  τα ξημερώματα έκανε μια στάση στο Λιανοκλάδι, για να πιει νερό. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 48χρονος ελεύθερος επαγγελματίας από τη Λαμία, οι δυο γιοι του και δυο φίλοι τους.

Στην πλατεία υπήρχε μια άλλη παρέα από το Λιανοκλάδι με την οποία αρχικά υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο. Γρήγορα όμως τα αίματα άναψαν και ήρθαν στα χέρια. Η παρέα από το Λιανοκλάδι κάλεσε ενισχύσεις και αμέσως έφτασαν στην πλατεία και άλλα άτομα, ανάμεσα τους και αλλοδαποί με σιδερολοστούς και ρόπαλα.

Η πενταμελής παρέα από τη Λαμία δέχθηκε άγρια επίθεση από 15 περίπου άτομα, που χτυπούσαν στα τυφλά, όπου έβρισκαν. Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και δεν πίστευε στα μάτια του αφού η πλατεία είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Κάποιοι από αυτούς κάλεσαν την αστυνομία.

Ευτυχώς που κατέφθασε η αστυνομία και σκόρπισαν, γιατί τα πράγματα είχαν αγριέψει πάρα πολύ. Ο 48χρονος πατέρας, που μπήκε μπροστά να προστατέψει τα παιδιά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος και φέρεται να έχει κατάγματα στα πόδια και αλλού.

Για το πως ξεκίνησε ένας τόσο σοβαρός καυγάς, δεν μπορεί να είναι κανείς βέβαιος, η εξέλιξή του ωστόσο είναι εξαιρετικά σοβαρή, κρίνοντας και από τις κατηγορίες που βαραίνουν δύο τουλάχιστον άτομα που αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθούν. Πρόκειται για δύο Έλληνες, κατοίκους Λιανοκλαδίου, που κατηγορούνται για πρόκληση βαρέων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Αναγνώστης κατήγγειλε στο LamiaReport ότι στην ευρύτερη περιοχή του Λιανοκλαδίου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την παραβατικότητα συγκεκριμένων ατόμων, γνωστών στην αστυνομία, τα οποία μαζί με αλλοδαπούς που έχουν προστεθεί στην ομάδα, έχουν γίνει ο φόβος και τρόμος της περιοχής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση