ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ευχαριστήριο για τους Παιδιάτρους του Νοσοκομείου Λαμίας

Ευχαριστήριο για τους Παιδιάτρους του Νοσοκομείου Λαμίας

Στις 11 το βράδυ, χρειάστηκε να μεταβώ στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς το 5 ετών παιδί μου παρουσίασε ξαφνικά έντονα συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης.

Το παιδί εξετάστηκε στα Επείγοντα, του χορηγήθηκαν φάρμακα και νοσηλεύτηκε προληπτικά για παρακολούθηση στην Παιδιατρική Κλινική. Πήγαν όλα καλά.

Θέλω να ευχαριστήσω την Παιδίατρο στα Επείγοντα (δεν ξέρω το όνομά της), καθώς και τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής. Δεν θα ξεχάσω πως τη νύχτα, κάθε μία ώρα, έπαιρναν ζωτικές ενδείξεις του παιδιού.

Θεωρώ σωστό να δημοσιεύσω το περιστατικό, καθώς ως κάτοικος Λαμίας αισθάνθηκα ανακουφισμένη που το Νοσοκομείο της πόλης μας ανταποκρίθηκε στην έκτακτη ανάγκη υγείας του παιδιού μου.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και όλο το προσωπικό και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Αναγνώστρια.

Από λακκούβα σε λακκούβα στην πόλη της Λαμίας - Ελέγχει κανείς τους εργολάβους;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Από λακκούβα σε λακκούβα στην πόλη της Λαμίας - Ελέγχει κανείς τους εργολάβους;