Αυτό είναι θέση πάρκινγκ;
Το συγκεκριμένο όχημα είναι παρκαρισμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Τσακάλωφ, που δε χωρά - σε μήκος - ένα αυτοκίνητο - με αποτέλεσμα να πιάνει όλο το πεζοδρόμιο.
Η κατάσταση αυτή είναι καθημερινή, καθώς ο κύριος ή η κυρία που το έχει, πιθανόν να μένει στο κτίριο και να το βάζει εκεί. Δεν φαίνεται όμως να το κινεί συχνά, καθώς καθημερινά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα όταν περνώ από κει και δεν μπορώ να περπατήσω στο πεζοδρόμιο (αν θέλετε μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες από διαφορετικές ημέρες που είναι μόνιμα κι όλες τις ώρες έτσι ή κοιτάξτε και στο google maps που το χει αποθανατίσει στο ίδιο σημείο από πέρυσι).
Πρέπει να γίνει καταγγελία στην αστυνομία ώστε να σεβόμαστε τα αυτονόητα;
Επισήμανση: Στον τοίχο έχει αναρτηθεί και απαγορευτικό με πινακίδα για είσοδο/έξοδο πάρκινγκ. Υπάρχει υπηρεσία που έδωσε άδεια πάρκινγκ σε χώρο που δεν χωράει αυτοκίνητο;
Αναγνώστρια
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα καταγγελία για τη μη έκδοση λογαριασμού ρεύματος
Διαβάστε τι αναφέρει αναγνώστριά μας - «Από τη μη έκδοση λογαριασμών σε εκκαθαριστικό λογαριασμό 196 ημερών»
Όταν η εφηβική «πλάκα» γίνεται τρόμος για ηλικιωμένους στα Γαλανέικα Λαμίας
Νεράντζια, αυγά και πέτρες σε παντζούρια μετά τις 10 το βράδυ. Όταν ξεπερνούνται τα όρια του παιχνιδιού…
Προσοχή: Ρίχνουν φόλες σε Ηράκλεια και Μοσχοχώρι
Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστριας του LamiaReport.