Το "Ευχαριστώ" στον αρχιφύλακα του Α.Τ. ΔΟΜΟΚΟΥ
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την άμεση αποτελεσματική παρέμβαση του αξιωματικού υπηρεσίας του Α.Τ. ΔΟΜΟΚΟΥ αρχιφύλακα Γεωργίου Τσιώρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση κατά την οποία αντιμετώπισα σημαντική ταλαιπωρία, από το γραφειοκρατικό λαβύρινθο μεταξύ υπηρεσιών ΔΕΚΟ.
Η στάση του υπήρξε υποδειγματική τόσο σε επαγγελματισμό όσο και σε ανθρωπιά.
Με τη δίκη του παρέμβαση κατάφερε επιτέλους να εξυπηρετηθώ διότι με παρέπεμπαν από υπηρεσία σε υπηρεσία και όλοι ανεύθυνοι.
Η παρουσία του αποτελεί τρανή απόδειξη ότι υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί που τιμούν τη θέση και την αποστολή τους προσεγγίζοντας τον πολίτη με κατανόηση και αποτελεσματικότητα.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δημοσίως για το χρόνο και το ενδιαφέρον που δείξατε.
Σας εύχομαι υγεία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και να συνεχίσετε το έργο σας με τι ίδιο αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.
Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΑΣ
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!