Το φανάρι στο πρώην ΤΕΙ Στερεάς - Τι πρέπει να γίνει… πριν γίνει ατύχημα!

Στα φανάρια στο ΤΕΙ εδώ και χρόνια γινόμαστε μάρτυρες της εξής καταστάσεως. Όταν οι πόρτες του ΤΕΙ είναι κλειστές τα φανάρια λειτουργούν κανονικά και οι οδηγοί παραβιάζουν το κόκκινο, ειδικά τις Κυριακές που το ΤΕΙ είναι κλειστό (που η λειτουργία τους τις Κυριακές είναι ανούσια ουσιαστικά).
Επειδή όμως η συνήθεια δεν κόβεται, οι οδηγοί θεωρούν και τις καθημερινές ότι είναι κλειστή η πόρτα και συνεχίζουν να παραβιάζουν τον κόκκινο σηματοδότη και είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο ατύχημα.
Εμείς οι κάτοικοι των χωριών της κοιλάδας Σπερχειού γινόμαστε μάρτυρες καθημερινώς τέτοιων καταστάσεων. Η καλύτερη λύση είναι χρήση "έξυπνων" φαναριών που θα λειτουργούν τις καθημερινές με πράσινο στον κεντρικό και θα ανάβει κόκκινο όταν βλέπει όχημα στην έξοδο από το ΤΕΙ. Και τις Κυριακές να αναβοσβήνει το πορτοκαλί.
Ελπίζω οι αρμόδιοι φορείς να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο πρόβλημα και να το λύσουν πριν γίνει κάποιο ατύχημα ή ακόμα χειρότερα δυστύχημα.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις

Ψάχνουμε σπίτι για τέσσερα γατάκια

«Γεμίσαμε σκόνη από τα ημιτελή έργα…»

Χάθηκαν δύο γατάκια στον Άγιο Λουκά