Του τράκαραν το παρκαρισμένο του όχημα - Βοηθήστε αν γνωρίζετε κάτι
Διαβάστε την έκκληση συμπολίτη μας που βρήκε το αυτοκίνητό του τρακαρισμένο προς τον υπαίτιο οδηγό, που έφυγε από το σημείο καθω΄ς και σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό.
"Σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 2 Μαϊου 2026, καθώς πήγα να πάρω το όχημά μου, που ήταν παρκαρισμένο από χθες το βράδυ επί της οδού Όθωνος 37 (είναι στο ύψος μεταξύ Αμαλίας & Λεβαδίτου), βρέθηκα προ δυσάρεστης έκπληξης, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες!
Όλη η αριστερή πλευρά του οχήματός μου είναι πολύ χτυπημένη και δεν υπάρχει πουθενά σημείωμα με τα στοιχεία του εμπλεκόμενου οχήματος.
Όποιος/-α ενεπλάκη, σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς την παραμικρή ντροπή, χωρίς να αφήσει ένα ενημερωτικό σημείωμα ή να καλέσει την Τροχαία. Και μάλιστα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Λαμίας!!!
Παρακαλώ πολύ, αν το διαβάζει αυτο ο/η υπαίτιος/-α, να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου για να το διευθετήσουμε φιλικά μέσω των ασφαλιστικών μας. Ειδάλλως, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου!
Όποιος κάτοικος/επαγγελματίας/διερχόμενος είδε το συγκεκριμένο τροχαίο ή έχει κάμερες που να μπορούν να μας βοηθήσουν να τον βρούμε, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατόν στο 6972545371 (κ. Αντώνης). "
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βρέθηκε κινητό τηλέφωνο
Παρέμβαση στην πλατεία Αιγίνης
Βρέθηκε ταυτότητα στο κέντρο της πόλης
Μαύρα σκοτάδια στο Κάστρο Λαμίας