«Έφοδος» του Δημάρχου Λαμιέων στο αμαξοστάσιο το ξημέρωμα
Ο Πανουργιάς Παπαϊωάνου στις 5:30’ το πρωί ήταν εκεί και υποδέχτηκε τους εργαζόμενους του Δήμου στην υπηρεσία καθαριότητας
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στις 5:30 το πρωί της Παρασκευής (6/3/26) πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στο αμαξοστάσιο του Δήμου Λαμιέων, εκεί όπου στεγάζονται σημαντικές υπηρεσίες για την καθημερινότητα του πολίτη, όπως η Καθαριότητα, ο Μηχανολογικός Εξοπλισμός, η Πολιτική Προστασία και η Δημοτική Αστυνομία.
Γενικά ο Δήμαρχος έμεινε ικανοποιημένος, από την εικόνα που είδε, καθώς σχεδόν το σύνολο του προσωπικού ήταν στη θέση του και έφυγε εγκαίρως για τις προγραμματισμένες εργασίες.
Συγχρόνως είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν και να σχεδιάσει τις επόμενες ενέργειες αναβάθμισή τους προς όφελος της εύρυθμης λειτουργίας τους και της καλύτερης δυνατής καθημερινής εξυπηρέτησης των πολιτών.
Μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Πρασίνου Κώστα Κερπινιώτη που ήταν επίσης από τα αξημέρωτα στο μηχανοστάσιο, ήπιαν το καφέ τους πριν αναχωρήσουν και οι δύο για τις δουλειές τους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!