Η Γιώτα Πούλου που ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στη Λιβαδειά
Στη Λιβαδειά βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (21.11.24) ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος το Σάββατο θα ανακοινώσει το όνομα του νέου κόμματός του, μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχτηκε στη Λιβαδειά, η οποία σήμερα γιορτάζει τα Εσόδια της Θεοτόκου, η Γιώτα Πούλου.
Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής Βοιωτίας με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, το πρωί της Πέμπτης ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε σήμερα και η βουλευτής Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη.
Σημειώνεται πως τόσο η Θεοδώρα Τζάκρη και η Γιώτα Πούλου όσο και οι Ραλλία Χρηστίδου και Κυριακή Μάλαμα αναμένεται να ενταχθούν στο νέο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη.
«Τη Γιώτα και τα μάτια σας»
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μιλώντας με τον κόσμο, τόνισε να «προσέχουν τη Γιώτα σαν τα μάτια τους», αναφερόμενος στην ανεξάρτητη βουλευτή Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, για την οποία εξέφρασε την εκτίμηση και την υποστήριξή του, συμφωνα με το newsit.gr
Στέφανος Κασσελάκης: Δεν φύγαμε επειδή χάσαμε, μας έδιωξαν επειδή κερδίσαμε
Λίγο αργότερα σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ο Στέφανος Κασσελάκης είπε:
«Νομίζω ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζει αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε από μέσα του την δημοκρατία. Ένα κόμμα που δεν είναι δημοκρατικό προφανώς δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα δημοκρατικό λαό είναι απλό. Άρα μην μπλέκουμε σε επικεφαλίδες που δεν δείχνουν την πραγματικότητα».
«Η πραγματικότητα είναι ότι περάσαμε από αντικαταστατικές εκτροπές από ένα αντιδημοκρατικό συνέδριο αποκλεισμού όπου ο ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε τη δημοκρατία από μέσα του και συνεπώς πρέπει όλοι μας να προχωρήσουμε μπροστά οι δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοκράτες βουλευτές ανεξάρτητα μπροστά. Είναι ξεκάθαρο: Δεν φύγαμε επειδή χάσαμε, μας έδιωξαν επειδή κερδίσαμε. Ευχαριστώ πολύ», τόνισε.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μητσοτάκης για Τουρκία: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα ενισχυθεί αμυντικά, δηλώσεις με τον Αντόνιο Κόστα
«Η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας δεν μπορεί παρά να συμβαδίζει με την οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας», τόνισε ο πρωθυπουργός - Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (3/9) τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου
Με διάβημα απαντά η Αθήνα στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα και το χωροταξικό – «Ανυπόστατοι οι τουρκικοί ισχυρισμοί»
Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο έχει καθοριστεί σαφώς και οριστικώς από τα σχετικά διεθνή συμβατικά κείμενα, αναφέρει μεταξύ άλλων.
Πολάκης για εξαγγελίες Τσίπρα: Με Λιάκο, Χουλιαράκη και Κουτεντάκη της «Τραπεζικής Αριστεράς» τι προγραμμα να φτιάξεις;
Ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε τη διαφωνία του με τις εξαγγελίες του πρώην πρωθυπουργού και πρώην συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα.
Η απάντηση Κουτσούμπα σε Μητσοτάκη για την «Ελλάδα 2030» με viral βίντεο: «Σε 500 μέτρα στρίψε δεξιά για 13ωρη δουλειά» (BINTEO)
Με ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media απάντησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την «Ελλάδα 2030», χρησιμοποιώντας ένα GPS για να ασκήσει κριτική στην κυβερνητική πολιτική.
Σαμαράς για Τσίπρα: Παρουσίασε ένα ρητορικό "πρόγραμμα", αλλά κανένα όραμα - Μεγάλα λόγια, στο ίδιο έργο θεατές
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη.
Μαρινάκης για την πατριωτική εισφορά του Τσίπρα: Μοίρασε πάλι σανό παρουσιάζοντας ένα υποτιθέμενο αντίμετρο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στην επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην ΕΛ.ΑΣ ζήτησε από την Χαριλάου Τρικούπη να κοιταχτεί στον καθρέφτη