ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΠΑΣΟΚ: Αναστολή κομματικής ιδιότητας για ένα χρόνο η «ποινή» για την Κατερίνα Μπατζελή

ΠΑΣΟΚ: Αναστολή κομματικής ιδιότητας για ένα χρόνο η «ποινή» για την Κατερίνα Μπατζελή

Με 8 ψήφους έναντι 3

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας για έναν χρόνο της Κατερίνας Μπατζελή αποφάσισε η 11μελής Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με 8 ψήφους έναντι 3.

Η Κατερίνα Μπατζελή, σύμφωνα με το newsbeast.gr, παραπέμφθηκε για προσβολή και μομφή προς το πρόσωπο του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, κίνηση που προκάλεσε προκαλεί αναταράξεις στη Χαριλάου Τρικούπη.

Προσερχόμενη στα κομματικά γραφεία, η Κατερίνα Μπαντζελή, τόνισε πως «ένας κύκλος ανοίγει και ένας κύκλος κλείνει, θα αποφασίσουμε από κοινού για την επόμενη μέρα». Παράλληλα, έπειτα από ερώτηση για την «απολογία της», η ίδια σημείωσε πως «Δεν απολογούμαι, δεν έχω παιδεία σε αυτό το όργανο, τώρα το μαθαίνω. Καλούμαι να δώσω εξηγήσεις. Το υπόμνημα είναι έτοιμο».

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ανάλυση Politico: Η Ευρώπη μπροστά στην τέλεια πολιτική καταιγίδα – Το χάος στη Γαλλία και η επόμενη μέρα στην ΕΕ
Μάρκο Ρούμπιο: Η Ελλάδα είναι σημαντική για το μέλλον των ΗΠΑ, αξίζει έναν ισχυρό πρέσβη
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»