ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τι γύρευε στη Λαμία ο Γρηγόρης Δημητριάδης;

Τι γύρευε στη Λαμία ο Γρηγόρης Δημητριάδης;

Επαφές με παλιούς και νέους της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στη Λαμία χωρίς πολλές πολλές ανακοινώσεις, βρέθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου ο ανηψιός του Πρωθυπουργού και πρώην Γενικός Γραμματέας του, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί στα ΜΜΕ η άφιξη του, η μάζωξη στα γραφεία της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας, αλλά και σε γνωστό, φαγάδικο και καφέ αντίστοιχα, της Λαμίας κοινοποιήθηκε στο Χ (πρώην twitter) από τον ίδιο το Δημητριάδη.

Ο ίδιος μαζί με τις φωτογραφίες ανάρτησε και το παρακάτω: «Στη Λαμία, με παλιά στελέχη της παράταξης μας, αλλά και στα γραφεία της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας. Πάντα μαζί και με τους νέους της ΟΝΝΕΔ- τη δύναμη και το μέλλον της παράταξής μας».

Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση το μέχρι πρότινος δεξί χέρι του Πρωθυπουργού, δίνει το στίγμα και του παλιού στελέχους, με ισχυρούς όμως δεσμούς με το νέο αίμα - άρα και το μέλλον - της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πρόσφατες επισκέψεις - συμμετοχές του σε κοπές πιτών, ανά την Ελλάδα, επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του στελέχους και το γεγονός της παρουσίας του και μετά από αυτά τα… κοινωνικά γεγονότα, σε κομματικές συγκεντρώσεις στην επαρχία, μαρτυρά ότι διεκδικεί ρόλο στις επόμενες εκλογές και γιατί όχι σε μια ακόμη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο τελευταίος αν ακόμη και σήμερα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει σενάριο πρόωρων εκλογών, είναι βέβαιο ότι μετράει καθημερινά τη συσπείρωση του κόμματος, μετράει τους «εσωτερικούς αντιπάλους» του και αξιολογεί τη δυναμική των υποψήφιων μνηστήρων του «θρόνου». Όσο οι τελευταίοι μετρούν τον πήχη τους μέχρι την Αξιωματική Αντιπολίτευση, ο Μητσοτάκης δεν έχει λόγο να βιαστεί και μπορεί να περιμένει να εξομαλυνθούν διεθνώς τα πράγματα.

Από την άλλη ο αιφνιδιασμός δεν έβλαψε ποτέ αυτόν που τον επιδίωξε, για αυτό όσοι θέλουν να έχουν ρόλο στην πολιτική ζωή το επόμενο διάστημα, πρέπει να δημιουργούν από σήμερα τις κατάλληλες προϋποθέσεις...

Εκπαιδευτική Κινητικότητα Erasmus+ της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας στη Στοκχόλμη: «Με το βλέμμα στο Μέλλον: Μαθαίνουμε, μοιραζόμαστε, καινοτομούμε!»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εκπαιδευτική Κινητικότητα Erasmus+ της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας στη Στοκχόλμη: «Με το βλέμμα στο Μέλλον: Μαθαίνουμε, μοιραζόμαστε, καινοτομούμε!»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google