Τριήμερες εκδηλώσεις στην 22η Γιορτή Ρυζιού στην Ανθήλη
Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων για το διάστημα 30/8 - 01/09...
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης διοργανώνει την 22η Γιορτή Ρυζιού, το Σάββατο 30 Αυγούστου, στις 10:30' το βράδυ, με ένα γλέντι που αναμένεται να κάνει χαμό.
Η ευκαιρία σας να πάρετε την παρέα σας και να απολαύσετε μια ζωντανή ορχήστρα που θα εγγυάται να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και να φροντίσει τη διασκέδασή σας!
Η Γιώτα Γρίβα, ο Παναγιώτης Πετεινός και η Μαρία Καλαντζή θα φροντίσουν να σας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο Ζήσης Τσολακίδης, συντροφιά με το κλαρίνο του.
Στο πλαίσιο της γιορτής θα προσφερθεί σε όλους δωρεάν μαγειρεμένο ρύζι και ρυζόγαλο!
Η τιμή εισόδου είναι 5€ και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο 6977014550.
Την Κυριακή 31 Αυγούστου, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με μια ποδηλατάδα στα σοκάκια του χωριού. Στις 6:00' το απόγευμα, μπορείτε όλοι με τα ποδήλατά σας, να περιηγηθείτε από την πλατεία μέσα στα σοκάκια της Ανθήλης, ενώ στις 8:00' είναι προγραμματισμένη μια παράσταση για τους μικρούς φίλους από το κουκλοθέατρο Λαμίας!
Οι τριήμερες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025, με μια παραδοσιακή μουσικοχορευτική παράσταση "Όσο χορεύουμε ο κύκλος μεγαλώνει...", που θα ξεκινήσει στις 8:30' το απόγευμα.
Συμμετέχουν:
-
Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης
-
Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ροδίτσας "Άγιος Αθανάσιος"
-
Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας
-
Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελιών "Δωρική Τετράπολις"
-
Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλεσίνας
Θα ακολουθήσει μουσική συνοδεία από κορυφαίους μουσικούς:
- Δημοσθένης Στεργιάννης (κλαρίνο)
- Σάκης Καρακόστας (βιολί/τραγούδι)
- Δημήτρης Ράπτης (λαούτο/τραγούδι)
- Δημήτρης Ρούσκας (κρουστά)
- Μαρίνα Χατζή (τραγούδι)
- Κώστας Μπαλογιάννης (ακορντεόν/ηχοληψία).
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!