Καλοκαιρινή βραδιά με μουσική και street food στη Γλύφα
Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου από τις 20:00', στο λιμάνι Γλύφας.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Γλύφας διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 2ο Street Food Γλύφας, μια γιορτή γεμάτη γεύσεις, μουσική και διασκέδαση που φιλοδοξεί να φέρει κοντά κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.
Παράλληλα, μέσα από τη διοργάνωση ενισχύονται οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του Συλλόγου για τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Γλύφας, συμβάλλοντας στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για μάθηση, δημιουργία και συμμετοχή.
Το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν μουσικά οι DJ John Argiriou και DJ ER Greco, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά cocktails από το Starfall Van Bar, λουκουμάδες από τον «Κόκκινο», μοναδικές γεύσεις από τους Chef Frank Tsilipanos & Thanasis Ragkas, καθώς και τις προτάσεις της Aygeris Kantina.
Η εκδήλωση αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια που υλοποιείται χάρη στην εθελοντική προσφορά των μελών του Συλλόγου, τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και την πολύτιμη συμβολή των χορηγών μας.
Θερμές ευχαριστίες στις Agroinvest, Kyriakidis Group, Pegasus Cruises, D Ferries, Giannakos Cranes Group, Olymp Konstantopoulos και την Κοινοπραξία Πορθμείων Αιδηψού - Αρκίτσας και Γλύφας, που στηρίζουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια.
Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στη θάλασσα!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!