"Από τη μάνα στη θυγατέρα": Ένα μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα – φορέα της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς
Tην Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 21:00, στην Πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου (Καράβι).
Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, συνδιοργανώνουν μια μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών:
«ΦΩΝΕΣ ΜΝΗΜΗΣ – Από τη μάνα στη θυγατέρα».
Η Γυναικεία Χορωδία και η Παραδοσιακή Ορχήστρα του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση των καθηγητών Ευαγγελίας Γούβαλη και Ανάργυρου Βλάχου, θα ταξιδέψουν το κοινό σε τόπους και μνήμες της Ελλάδας, ξεδιπλώνοντας μέσα από την αφήγηση, τη μουσική και το τραγούδι την πορεία και την ιστορία της γυναίκας στην ελληνική παράδοση.
Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και πολιτισμό, αφιερωμένη στη μάνα, την κόρη, τη σύζυγο, στη γυναίκα που διαχρονικά μεταφέρει αξίες, βιώματα και παραδόσεις από γενιά σε γενιά.
Σας προσκαλούμε την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 21:00, στην Πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου (Καράβι), να τιμήσουμε μαζί τη γυναικεία παρουσία και τη συμβολή της στη διατήρηση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!