Είπαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού
Χαρούμενες φωνές και πρόσωπα μετέφεραν το μήνυμα των Χριστουγέννων. Μάζεψαν χρήματα για το Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»…
Με χαρά και ενθουσιασμό, οι μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Δομοκού Μπάμπη Λιόλιο για να μεταδώσουν το μήνυμα των Χριστουγέννων.
Συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του σχολείου, Στέλλα Κουνούκλα και εκπαιδευτικούς, οι μικροί μαθητές τραγούδησαν παραδοσιακά ρουμελιώτικα και μωραΐτικα κάλαντα, καθώς και τραγούδια στα γαλλικά και στα αγγλικά, γεμίζοντας το Δημαρχείο με μελωδίες και χαρούμενες φωνές.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι μαθητές έλαβαν δώρα και γλυκίσματα, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο, εκφράζοντας τις απόψεις τους και παρουσιάζοντας τις δράσεις τους ενόψει των Χριστουγέννων.
Με περηφάνια ανακοίνωσαν ότι συγκέντρωσαν χρήματα ως σχολείο, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα δοθεί στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και ένα μέρος θα διατεθεί στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας στο Δομοκό του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Οι μαθητές, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, προσέφεραν χειροποίητα δώρα στο Δήμαρχο, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους για θέματα που τους αφορούν. Επίσης, συμφώνησαν με τον Δήμαρχο να οργανώσουν μια νέα συνάντηση στο μέλλον, ώστε να ενημερωθούν για τα κοινά και να συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της τοπικής κοινότητας.
Ο Δήμαρχος Δομοκού συνεχάρη θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη δημιουργικότητα, την ευαισθησία και την κοινωνική υπευθυνότητα που επιδεικνύουν, καθώς μέσα από τις δράσεις τους αναδεικνύουν το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, προβάλλοντας την αξία της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της χαράς που φέρνει η συμμετοχή.
Δείτε φωτογραφίες:









πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Επιστημονικό διήμερο με «άρωμα γυναίκας» στη Λάρισα
Αύριο Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026
Απόψε η Μελίνα Ασλανίδου στη «Χώρα» για το 20ο Φεστιβάλ Οίτης
Σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 21:30', η αγαπημένη τραγουδίστρια έρχεται στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης.
Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης «Αέναες Διαδρομές» του Αθανασίου Ανδρούτσου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας
Από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση με τον Μανώλη Μητσιά στο Δομοκό
Την Κυριακή 30 Αυγούστου 2026
Με επιτυχία η συναυλία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης για την Πανσέληνο του Αυγούστου
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026.